Az ijesztegetés és a GTA bombajó ötletnek bizonyult a Netflixnél

Az ijesztegetés és a GTA bombajó ötletnek bizonyult a Netflixnél

Olyan utolsó negyedévet produkálnak, amire még a cég első számú emberei sem számítottak.

Bejött a streamingplatform számítása és miután közleményben tudatták az emberekkel, hogy ráfázhatnak, ha megosztják a jelszavukat másokkal, amire válaszul meg is szaporodott az új regisztrációk száma. Egyre csak nőtt az új fiókok száma, és három hónap alatt, decemberrel bezárólag, több, mint 13 millió felhasználóval gazdagodott emiatt a vállalat. Ez 2020 óta a legjobb eredményük, ráadásul egy rendkívül pozitív sorozat folytatódott tovább, hiszen tavaly minden egyes negyedévben sikerült növekedést elérnie a Netflixnek.

Van azonban egy rossz hírünk is sajnos, mert úgy tűnik vérszemet kaptak és eltörlik a legolcsóbb, hirdetésmentes Basic előfizetői csomagot. Erre elsőként Kanadában és az Egyesült Államokban kerül sor, de alighanem szép lassan minden egyes olyan országban megtörténik majd ez, ahol jelen vannak. Ennek értelmében a 15,49 dolláros lesz a streamingszolgáltató legolcsóbb reklámmentes csomagja ezekben az országokban. Magyarországon jelenleg a szolgáltatás 2490 és 4490 forintba kerül havonta. Greg Peters társ-vezérigazgató a befektetőknek adott videóinterjúban elmondta, hogy a reklámoktól mentes csomagnak jelenleg 23 millió havi aktív felhasználója van.

Ezeket olvastad már?

Egy másik érdekességről is még érdemes szót ejtenünk a platformmal kapcsolatban, mert a játékok felé kacsingató cégnek ezen a téren is volt egy jó húzása. Egy új jelentés szerint a GTA-trilógia elérte a 18 millió letöltést a Netflix Games-en. A GTA: The Trilogy Definitive Edition 2023 decemberében jelent meg a kínálatukban. A rajongók rendkívül pozitívan nyilatkoznak a GTA-trilógia új mobilos változatáról. Sokan kiemelték, hogy mennyivel jobb, mint a 2021-es, PC-re kiadott verzió. Ennek hatására pedig még tovább duzzadt a platform feliratkozóbázisa, és jelenleg már 247 milliónál is több embert vonzottak be az üzletpolitikájukkal.

Kövess Minket!



Gamer szótár