A szivárgás szerint bitang jó State of Playre számíthatunk a napokban

A szivárgás szerint bitang jó State of Playre számíthatunk a napokban

Egy roppant izgalmas bemutatóra van kilátás, olyan címekkel a fedélzeten, mint a Death Stranding 2, Silent Hill 2 és a Metro legújabb felvonása.

A State of Play(Station) az egyik legizgalmasabb eseménnyé nőtte ki magát az elmúlt időszakban, hiszen szinte minden egyes bemutató alkalmával sikerült valamivel felcsigázni a rajongókat. Valószínűleg most sem lesz ez másként, és a jó hír az, hogy egy felhasználó bennfentes információkat osztott meg a következő premierről.

Ezeket olvastad már?

Az már kiderült, hogy hamarosan egy újabb prezentációval jelentkezik a Sony, de sok mindent nem árultak el ezzel kapcsolatban. Az adabányászat következtében viszont sikerült megfejteni, hogy elvileg január 31-én esedékes a következő State of Play. De persze mindenki arra kíváncsi, hogy milyen újdonságokról rántják le a leplet. Valószínűleg a következő játékokat tartalmazza majd az adás:

  • Rise of the Ronin
  • Death Stranding 2
  • Final Fantasy 7 Rebirth
  • Sonic Generations Remaster
  • Silent Hill 2
  • Új Metro játék
  • Judas

Rise of Ronin: Egy nyitott világú akció-kalandjáték, amelyet a Team NINJA fejlesztett a Koei Tecmo Games támogatásával. Elmerülhetünk a 19. század végi Japánban, amelyet mélyreható konfliktusok és felfordulások jellemeztek.

Death Stranding 2: Hideo Kojima nagysikerű, posztapoliptikus 'sétaszimulátorának' a folytatása, Norman Reedus és Léa Seydoux főszereplésével.

Final Fantasy VII Rebirth: egy akció-szerepjáték, amelyet a Square Enix fejleszt és ad ki, és a tervek szerint 2024. február 29-én jelenik meg PlayStation 5-re. Ez a Final Fantasy VII Remake folytatása, és a trilógiának a második (1997-es Final Fantasy VII), felújított változata.

Silent Hill 2: A 2001-es túlélő horrorjáték még PlayStation 2-re jelent meg. Az eredeti alkotáshoz hasonlóan, a remakeben is James Sunderlandet (Luke Roberts) alakíthatjuk, aki visszatér Silent Hill városába, miután levelet kap elhunyt feleségétől, Mary-től.

Judas: Egy széteső csillaghajó. Egy kétségbeesett menekülési terv, és mindeközben te vagy Júdás. A túlélés érdekében szövetséget köthetsz vagy átverheted az embereket. A kérdés az, hogy együttműködtöt és helyrehozzátok, amit elrontottatok vagy hagyjátok elégni?!

Az új Metro játék esetében pedig az Insider Gaming exkluzívan már 2023 februárjában beszámolt, hogy fejlesztés alatt áll, és teljesen játszható állapotban van – ennek apropóján mostanra már illene akkor be is mutatni, egy State of Play pedig erre remek alkalom. Megerősíteni ettől függetlenül az infókat egyelőre senki sem tudja, de az eddigi ismeretek, és tapasztalatok alapján valószínűsíthető, hogy mindez egy YouTube-ra feltöltött, nem publikus State of Play videóból származik. Az elmúlt néhány esztendőben is történtek már ehhez hasonló esetek, többek között a GTA6-ot leleplező videónak a kiszivárgása is ennek volt köszönhető.

Kövess Minket!



Gamer szótár