Felfedték a Deadpool 3 első szinopszisát, ami rögtön felcsigázta a rajongókat

Felfedték a Deadpool 3 első szinopszisát, ami rögtön felcsigázta a rajongókat

Első olvasatra egy epikus filmet kapunk, de kitudja mire utaltak pontosan ezzel a leírással?!

A Marvel-rajongóknak még körülbelül hat hónapot kell várniuk arra, hogy Wade Wilson és barátai újra megszállják a mozivásznakat, de a Deadpool 3-mal kapcsolatos szivárgásokból már azért elég sok minden kiderült. Talán éppen emiatt döntöttek úgy a Marvelnél, hogy érdemes lehet egy újabb ízletítővel is megkínálni a közönséget. A cég japán weboldalán ugyanis hivatalosan is megjelent a harmadik film első szinopszisa. Ne ijedjen meg senki, olyan sok konkrétumot nem tartalmaz, sőt, inkább kellően rejtélyes, ezáltal mégjobban felcsigázza az embereket.

A bejegyzésben utalást tettek a Marvel eddig megismert filmes univerzumára is:

„A felelőtlen hős, Deadpool megváltoztatja az MCU történelmét Rozsomákkal együtt?!”

Lehetséges lenne, hogy ez a komolytalan szájhős teljes egészében felborítja a már felépített Marvel Moziverzum történetét?

Fontos kiemelni, hogy a szóban forgó szinopszis alapvetően japánul íródott és ezt követően fordították le angol nyelvre. Ezek a fordítások pedig néha érdekes eltéréseket eredményezhetnek. Így elképzelhető, hogy a japán weboldalon lévő bejegyzéssel arra szerettek volna utalni, hogy Deadpool végre saját MCU-filmet kap, amivel önmagában is történelmet ír, és a szinonpszis egyszerűen csak erre próbált rámutatni.

Azonban egyesek úgy érzik, hogy nem erről van szó. Nem titok, hogy Hugh Jackman Rozsomákja is feltűnik majd a Deadpool 3-ban, ráadásul ez lesz az első film, amiben alaposabban is bemutatják a mutánsokat az MCU-ban. A spekulációk alapján elképzelhető az is, hogy az eddig felvezetett multiverzumok révén derül majd fény arra, hogy mi a helyzet az X-Mennel.

Ezeket olvastad már?

Lehet, hogy ez csak vágyálom néhány rajongó részéről, de ahogy a Marvel egyre mélyebbre merül a multiverzumában, ez az elmélet nem is biztos, hogy messze áll a valóságtól. Mindenesetre Rozsomáknak biztosan lesz hatása a cselekményre.

Bármi is lesz a vége, mindenre választ kapunk majd, amikor a Deadpool 3 július 26-án végre debütál a mozikban.

Kövess Minket!



Gamer szótár