Véget ért a Deadpool 3 forgatása, íme minden, amit tudni lehet a filmről

Véget ért a Deadpool 3 forgatása, íme minden, amit tudni lehet a filmről

Ryan Reynolds és Hugh Jackman is megosztotta gondolatait, miután befejezték a munkálatokat.

Hosszú, nagyon hosszú utat járt be a Deadpool harmadik felvonása, míg az előkészületektől eljutott a forgatásig, amit aztán le kellett állítani, de végül január második felére végül csak elkészültek az összes felvétellel. Eredetileg 2024. május 3-ára tervezték a bemutatóját, de a nyár végén kirajzolódott, hogy ezt valószínűleg nem fogják tudni tartani, ezért a Disney ijedtében még a 2024-es műsorfüzetéből is töröltette a filmet. Az ősszel aztán lecsapott a SAG-AFTR sztrájk, ami már a munkálatokat is meghiúsította, és emiatt néhány hónap kényszerpihenőre vonult a stáb, de szerencsére novemberben megegyeztek egymással a színészek és a stúdiók, ezért ismét nekivághattak a forgatásoknak Ryan Reynoldsék. Olyan jól haladtak ezt követően, hogy igazából a 2024-es premier nem is tűnt lehetetlennek, sőt, július 26-án, ha minden jól megy, akkor már be is ülhetünk majd Deadpool harmadik kalandjára.

Ezeket olvastad már?

A két főszereplő, Reynolds és Hugh Jackman (Wolverine) is bejelentekezett a közösségi médiában és tudatta a rajongókkal, hogy a kőkemény munkát végre letudták és alig várják a film premierjét. Reynolds az alábbiakat tette közzé:

„A ruha elrejti a vért. Az izzadságot is... De ma, kibújva a Deadpool jelmezből, inkább a könnyeim potyognak. Hatalmas és örök hála filmünk teljes szereplőgárdájának és stábjának, amiért küzdött a széllel, az esővel, a sztrájkokkal, na meg Hugh Jackmannel… Mindezt Shawn Levy rendületlen vezetésével. A legközelebbi haverjaimmal készíthettem el egy filmet, és ez nem túl gyakran adatik meg. Találkozunk július 26-án!”

Eközben Hugh Jackam így irt:

„Micsoda utazás! A film készítésének minden percét imádtam. Nos ... nem a 4a edzést vagy a napi négyszeri párolt halat és zöldséget 6 hónapon keresztül, hanem a másik 93,2%-ot. Óriási köszönet jár az egész stábnak. Mindannyian ászok vagytok! Ha ezt olvasod és azt hiszed, hogy rád gondolok, akkor tényleg így van. A két legjobb barátomnak üzenem (Ryan Reynolds és Shawn Levy), hogy nem tudtam volna ezt megcsinálni nélkületek. SZÓ SZERINT! Július 26-a nem jön el elég hamar. Na most már ideje megborotválkozni.”

A Deadpool 3 mellett jó néhány másik Disney filmnek is megváltozott a premierje:

Kiderült az is, hogy sokan visszatérnek majd a harmadik részre:

Még akár az lehet, hogy Taylor Swift benne lesz a trilógia záró epizódjában:

Jó néhány pletykát maga Ryan Reynolds tisztázott:

Már az első forgatási képek is óriási izgalmat generáltak.

Egy karakter sorsára is fény derült a paparazzik jóvoltából:

A visszatérőkről pedig nem lehet elégszer írni:

A film, ha minden jól megy, akkor július 26-án debütál a mozikban, nálunk pedig egy nappal korábban, már 25-étől vetítik.

Kövess Minket!



Gamer szótár