Ryan Reynolds stílusosan tette helyre a Deadpool 3 körül terjengő pletykákat

Ryan Reynolds stílusosan tette helyre a Deadpool 3 körül terjengő pletykákat

Annyi szereplő biztos nem lesz, mint amennyit az utóbbi pár hétben belengettek.

Nagyjából egy hete, hogy felröppent a hír és egy forgatási kép persze, hogy a Loganből megismert kislány is ott lesz Deadpool harmadik részében. Aztán pár nappal később jött a fotó, amin Hugh Jackman Kardfog levágott fejét tartja a kezében. Majd végül egy olyan felvétel is napvilágot látott, amin egy sütit látunk, rajta a Holdlovag és a Vörös Koponya szimbólumával. Ebben a pillanatban már fogalmunk sincs arról, hogy a forgatás olyan szellős, hogy minden kiszivárog vagy ez az egész egy gondosan megtervezett marketing-kampány része. Ha az első az igaz, akkor már lassan ott tartunk, hogy a DP 3 felveszi a versenyt az Avengers-mozikkal, már ha a crossovereket nézzük. Ha pedig a második, akkor csak tapsolni tudunk ehhez a nagyszerűen kivitelezett átveréshez.

Ha pedig egy kis trollkodásról van szó, akkor nem kell messzire mennünk. Ryan Reynolds nemrég úgy döntött, hogy az utóbbi hetek történései már értek annyit, hogy itt az ideje neki neki is beleszólni a dolgokba:

“A Deadpool úgy kezdődött, hogy szárnyra kelt pár pletyka. Szóval itt az ideje, hogy beszálljak. De könyörögve KÉRLEK titeket, hogy ne használjátok túl sokszor a ‘Deadpool Leaks’ kifejezést, mert az összezavarhatja a keresőmotorok algoritmusát és, akik tényleg kiszivárgott dolgokat keresnek, azok nem biztos, hogy megtalálják azt. #DeadpoolLeaks #DeadpoolScoops#DeadpoolSpoiler#DeadpoolScoop”

Ha pedig a fenti sorokból valakinek nem süt a tökéletes irónia, akkor Reynolds még pár saját verkfotót is megosztott, amin ott van a Predátor, Mickey Mouse és még pár fontos pop-kulturális ikon. A teljes albumot a lenti képre kattintva megtalálhatjátok a galériában.

Ezeket olvastad már?

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár