Henry Cavill bajuszánál csak az új 2. világháborús filmjének előzetese őrültebb

Henry Cavill bajuszánál csak az új 2. világháborús filmjének előzetese őrültebb

Egy valós személyt formál meg Henry Cavill az új filmjében, egy korántsem megszokott történet során.

Az emberiség történetének egyik, ha nem a legmeghatározóbb eseménye volt a második világháború. A digitalizáció elterjedésével éppen ezért számtalan módon igyekeztek már feldolgozni ezt a témát, legyen szó videójátékokról, filmekről vagy sorozatókról. Talán emiatt időnként már elcsépelten hangzik egy újabb ilyen alkotás, azonban Guy Ritchie projektjéről egészen biztosan nem ez lesz a véleményünk. Sok sztorit lehetett már látni és hallani arról, hogyan győzték le a szövetségesek a nácikat a nagy világégés során, de ilyen őrült történettel nem mindennap találkozik az ember. A Lionsgate közelgő akció/vígjátékának, a The Ministry of Ungentlemanly Warfare-nek a főszereplője a közkedvelt Henry Cavill lesz, de rajta kívül is impozáns stáblistával büszkélkedhet a film: Alan Ritchson (Reacher), Eiza González (Godzilla Kong ellen), Hero Fiennes Tiffin, Cary Elwes, Alex Pettyfer, Freddie Fox, Ian Fleming, Henry Golding, Babs Olusanmokun.

Ha pedig ez még mindig nem lenne elég, akkor azt is hozzá lehet tenni, hogy a produkciót egy igaz történet ihlette. A The Ministry of Ungentlemanly Warfare a második világháború idején játszódik, amikor Hitler egyre nagyobb befolyásra tett szert Európa felett, és azt meséli el, hogyan szervezték be Gus March-Phillipps őrmestert (Henry Cavill) a Special Operations Executive (SOE) állományába – a britek 'szabálytalan hadviselésre' szakosodott titkos kémszervezetébe.

Ezeket olvastad már?

Mivel azonban March-Phillipps is egy féktelen fickó, aki ráadásul szereti a törvénytelen megoldásokat, kapóra jön a SOE-nak, mivel egy igen veszélyes küldetés élére keresnek embert. A feladata nem más, mint csapatával semlegesíteni az Atlanti-óceánon felbukkanó német tengeralattjárókat. A film első trailere be is mutatja, hogy ezt Guy Ritchie miként képzelte el. A Henry Cavill által megformált karakter vezetésével útjára indított csapat pedig egy őrült és mindenre elszánt alakulat, akik semmitől sem riadnak vissza, hogy teljesítsék a küldetést, és emellett élve meg is ússzák a kalandot.

A The Ministry of Ungentlemanly Warfare április 19-én debütál a mozikban.

Kövess Minket!



Gamer szótár