Henry Cavill megvalósítja álmát, 2025-ben jön a Warhammer sorozat

Henry Cavill megvalósítja álmát, 2025-ben jön a Warhammer sorozat

Még a The Witcher szériánál is lelkesebben vágott bele a munkába.

Henry Cavill nem csak az egyik legjobb és legnépszerűbb színész ma Hollywoodban, de az egyik leglekesebb is. Minden olyan adaptáció, amelyekben szerepet vállal, nagyon sokat jelent számára, és ilyenkor tényleg szívét lelkét beleadja a munkába. Ez igaz volt a The Witcherre is, és valószínűleg ez volt az egyik oka, hogy végül kilépett a produkcióból, de a mostani projektével is ez a helyzet. Szeretné, ha a Warhammer 40K világából egy impozáns adaptáció születne, ezért nem csak  a főszereplője lesz a szériának, de producerként is segíti a csapatot.

Ezeket olvastad már?

A Warhammer 40 000, vagy másképp Warhammer 40K ötlete a brit Games Workshop játékkiadó fejéből pattant ki, amelyre aztán táblás és számítógépes játékok, valamint könyvek egész sora épült. A stratégiai játék 1987-ben jelent meg, és azóta kilenc további epizóddal bővült a franchise. A játék a távoli jövő disztópikus univerzumában, futurisztikus fegyverzettel ellátott játékfigurákkal, fantasztikus lényekkel és harci járművekkel vívott csatákban kel életre.

A sorozatot az Amazon Prime rendelte be, és most Cavill az új filmje, az Argylle kapcsán mesélt az élőszereplős változat elkészítéséről. Bár konkrét részleteket nem árult el, azért megosztotta, hogy mennyit jelent neki a sorozat:

„Gyerekkorom óta imádom a Warhammert, így ez a pillanat igazán különleges számomra. A lehetőség, hogy ehhez a filmes univerzumhoz nekem is közöm van, nagy megtiszteltetés és felelősség. Nem is lehetnék hálásabb azért a kemény munkáért, amit a Vertigo, az Amazon és a Games Workshop végzett, hogy ez megvalósulhasson. Egy lépéssel közelebb kerültem ahhoz, hogy egy szinte életre szóló álmom valóra váljon.”

Ennek ellenére még eltarthat egy ideig, amíg életre kel ez az alkotás, mivel a stúdió és a Games Workshop csak 2023 decemberében jutott dűlőre egymással, viszont a jó hír az, hogy a megállapodást végre aláírták a felek. Ennek fejében nekiláthatott a stáb előkészíteni a sorozatot, azonban mivel egy erősen számítógépes technológiára építő projektről van szó, ezért legkorábban 2025-ben csodálhatjuk meg Cavillt a Warhammer 40K világában. A Prime Video közelgő Fallout-adaptációja viszont addig is jó képet adhat arról, hogy a stúdió miként áll hozzá egy ilyen típusú sorozathoz.

Kövess Minket!



Gamer szótár