Szomorú és érzelmes búcsút vett Henry Cavill a The Witcher sorozattól

Szomorú és érzelmes búcsút vett Henry Cavill a The Witcher sorozattól

Egy brazil eseményen köszönt el megható módon a szériától és kollégáitól.

Egyszer minden (jó) véget ér, és bár a The Witcher (Vaják) sorozat nem ér véget, Henry Cavill elköszönt a projekttől és a stábtól is. Már tavaly közölte a rajongóival, illetve a nagyvilággal, hogy a harmadik szezonja lesz az utolsó Geraltként, helyét pedig Liam Hemsworth veszi át, azt pedig még nem tudni vajon ez jó döntés volt-e a készítők részéről. Egyes hírek szerint ugyanis Cavill és a fejesek között ellentét alakult ki, miszerint a színész nehezen viselte, hogy egyre inkább eltávolodott a produkció a könyvekben megismert történetektől.

Mindenesetre most hivatalosan is megtörtént a búcsú, és Henry Cavill Brazíliában, Sao Paoloban egy színpadra állva mondott köszönetet és vett végső búcsút a sorozattól, valamint kollégáitól. Nem csoda, hogy a helyszín teljesen megtelt és szinte felrobbant, mikor Cavill megjelent a közönség előtt, és gyakorlatilag Joey Batey (Kökörcsint alakítja a szériában) intette némi csendre a hallgatóságot. Egyesek úgy vélik, hogy Cavill szemében még egy könnycsepp is megjelent a monológja során, tehát valószínűleg neki is szomorú volt ez az elválás.

„Nagyon köszönöm mindenkinek! Tényleg érzem a felém áradó szeretetet, imádlak titeket is, srácok! Csodálatos itt lenni. De most arról fogok beszélni, milyen volt leforgatni az utolsó évadomat. És tulajdonképpen inkább csak a színésztársaimról szeretnék mondani pár szót. Ugyanis, ismét hangsúlyozom, öröm és megtiszteltetés volt veletek dolgozni, barátaim. Ti olyan sok árnyalattal és apró részlettel gazdagítjátok a karaktereket, akiket gyakran fenyeget a leegyszerűsítés kockázata, de ti többek között dolgoztatok rajtuk, nagy gonddal kezeltétek őket, sok erőfeszítést tettetek értük. És higgyétek el, ha azt mondom, a veletek folytatott munka a legnagyobb öröm volt számomra. Szóval, hú… csak azt akartam mondani, hogy hiányozni fogtok. Hiányozni fogtok nagyon.”

Batey azért nem engedte le a színpadról egyetlen szó nélkül:

„Henry Cavillt hallhattátok! Nos, az időnk hamarosan lejár, és természetesen mi sem hagyhatjuk szó nélkül, hogy ez az utolsó évadod velünk, Henry! Részünkről és úgy tűnik, minden jelenlevő részéről: fogadd nagyon, nagyon nagy köszönetünket mindazért a hihetetlen munkáért, amivel hozzájárultál a Vajákhoz három évadon keresztül. És persze szeretünk téged!" Így talán még nehezebb lesz elengedni Cavillt, illetve lelkesedni a szériáért a harmadik évad után. De na, adjunk esélyt Liam Hemsworthnek!”

A The Witcher harmadik évada hamarosan befut Netflixre, azonban két részletben lehet majd megtekinteni a folytatást. Az első öt epizód június 29-én érkezik meg a streamingplatform kínálatába, a befejező három rész pedig a nyár közepén válik elérhetővé.

Kövess Minket!



Gamer szótár