Szeretet, békesség, na meg a FIFA

Szeretet, békesség, na meg a FIFA

Ha csak egy videót nézel a héten, az mindenképpen ez legyen. Folytatódnak EndreMan FIFA és EA Sports FC 24 kalandjai.

Tavaly ősszel új kollégával gazdagodtunk, EndreMannal, akire biztosan emlékeztek még azokból az időkből, amikor még a GameStar csapatát erősítette. Jobbnál jobb videókkal gazdagít minket Endre, aki kis túlzással, de születése óta óriási FIFA-rajongó. A FIFA-játékok utódjába, az EA Sports FC 24-be is nagy elánnal vette bele magát tavaly, hogy aztán idén januárban már egyszerre utálja és imádja a játékot. 30 éves bugok, érthetetlen mechanikák, őrületbe kergető csalások, van itt minden ami szem-szájnak ingere. És a legjobb az egészben, hogy mind erről nem rest beszámolni sem!

Az EA Sports FC őrületes hülyeségeit összefoglaló immár videósorozat első részét itt láthatjátok, ha lemaradtatok róla. Most pedig jöjjön a folytatás, lássuk mi mindent tartogat még a játék, ami miatt Endre is nem egy kontrollert tört már szét asztalán!

2024-től egyébként mindenféle extra tartalommal, videókkal, élőadásokkal készülünk számotokra YouTube-on is az Esport1 csatornán. Iratkozzatok fel és nyomjátok be a csengőt, ha nem akartok lemaradni ezekről!

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.