Megható szavakkal búcsúzott Carl Weatherstől Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger

Megható szavakkal búcsúzott Carl Weatherstől Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger

A legendás színészek olyan projekteken dolgoztak együtt annak idején, mint a Rocky-filmek vagy a Ragadozó (Predator).

76 éves korában elhunyt Carl Weathers, amerikai színész, rendező, szinkronszínész. A Rocky-filmek Apollo Creedje és az 1987-es Ragadozó (Predator) Dillon ezredese egy igazi legenda volt, akiről a hétvégén már részletesebben is megemlékeztünk. De természetesen nem mi (vagy általában véve a média) volt az egyetlen, aki búcsúzott Carl Weatherstől: egykori kollégái közül olyan sztárok is megható szavakkal beszéltek róla a halálhíre után, mint a már említett filmek főszereplői, azaz Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger.

Stallone az Instagramon búcsúzott Weatherstől. Posztja alá azt írta, hogy „egy legendát veszítettünk el tegnap. Az életem örökre megváltozott azon a napon, amikor találkoztam Carl Weathersszel. Nyugodj erőben és üss tovább!” Majd a videóban a következőképp folytatta:

„A mai nap hihetetlenül szomorú a számomra. Annyira összetörtem, hogy el sem tudom mondani. Csak próbálom magamban tartani, mert Carl Weathers olyan szerves része volt az életemnek, a sikereimnek. Mindenért, ami ezzel kapcsolatos, hihetetlen elismeréssel és dicsérettel adózom neki. Mert amikor belépett abba a szobába, és én először megláttam őt, akkor nagyszerűséget láttam. De még nem tudtam, hogy mennyire nagyszerű. Nélküle soha nem tudtam volna elérni azt, amit a Rockyval elértünk.”

Ezeket olvastad már?

Schwarzenegger a Twitteren/X-en írt egy rövid, de annál szebb búcsú üzenetet Weathers halála után:

„Carl Weathers mindig is legenda lesz. Egy rendkívüli sportoló, fantasztikus színész és nagyszerű ember. Nélküle nem tudtuk volna megcsinálni a Predatort. És biztosan nem éreztük volna olyan jól magunkat a forgatáson. Minden vele töltött pillanat – a díszletek között és azokon túl – színtiszta öröm volt. Ő az a fajta barát volt, aki mindig a legjobbat akarta kihozni belőled, hogy egy szinten lehess vele. Hiányozni fog, részvétem a családjának.”

Schwarzenegger a következő képet is megosztotta kettejükről:

Kövess Minket!



Gamer szótár