Harry Potter: Fogadjunk nem tudtad, de akár ezek a színészek is megkaphatták volna a főszerepeket

Harry Potter: Fogadjunk nem tudtad, de akár ezek a színészek is megkaphatták volna a főszerepeket

Mennyivel másabb lenne ma a világ, ha végül ők kapták volna meg a Harry Potter szerepeket.

Ezernyi apróságon múlhat egy film sikere vagy bukása. Az egyik ezek közül a szereplőgárda, amit minden film esetében kellő aprólékossággal és odafigyeléssel válogatnak és választanak ki, sokszor azonban még így is félresikerül. Biztosan te is tudsz olyan filmet mondani, amiről tudod, hogy sokkal jobban bejött volna, ha egyszerűen más játssza a főszerepet. Ugyanakkor sok olyan esettel is találkoztunk már, amikor maga a film nem jött be annyira, de azért mert adott színésznő vagy színész benne volt, sokkal jobban tudtuk értékelni. Vegyük például a Harry Potter filmeket!

Véleményem szerint a három gyerekszínész főszereplőből végül egyik sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, már ami a színészi játékukat illeti. Ettől függetlenül a legtöbb rajongó számára elképzelhetetlen, hogy más arcokat lásson kedvenc karaktereiként. Pedig volt idő, amikor teljesen más színészek voltak esélyesek a Harry Potter-filmek egyes szerepeire. Köztük pedig olyan hollywoodi nevek is feltűntek, akikre talán nem is számítanál. Következő galériánkban azokat a hírességeket szedtük össze, akik egytől egyig a Harry Potter filmek szerepeire hajtottak, de végül nem ők kelthették életre a legendás univerzum alakjait.

A galériáért kattints a képre!

Jobb lesz egyébként, ha mindenki megbarátkozik a gondolattal, miszerint új arcokat látunk majd a varázsvilág híres karaktereiként, hiszen készül a Harry Potter reboot, ami máris a kedélyeket borzolja.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár