Ismét csúszik a Life by You, a The Sims nagy kihívója

Ismét csúszik a Life by You, a The Sims nagy kihívója

Már másodjára halasztják el a megjelenést, de az előzetes információk alapján megéri várni rá.

A Paradox hiába dolgozik évek óta gőzerővel a Life by Youn, ismét csúsztatniuk  kellett a megjelenést, hogy megfelelő állapotban adhassák ki a játékot a kezeik közül. Rengeteg rajongó várja, hogy végre kipróbálhassa, az évtizedek óta kategóriájában egyeduralkodónak számító The Sims sorozat kihívóját, mely a Rod Humble – a The Sims egykori főnöke és a Second Life vezérigazgatója – által irányított Paradox Tectonic első alkotása lesz. A Life by Yout még 2023. márciusában jelentették be, és állítólag lehetővé teszi a játékosoknak, hogy „embereket alkossanak és éljék le azok életükét képernyő betöltések nélkül".

Összességében elmondható, hogy a Life by You olyan mint a The Sims, csak jobb – legalábbis ez a terv. Többek között olyan érvek szólhatnak mellette mint a nyílt világ, a töltőképernyők hiánya, a komolyabb beszélgetési rendszer és a nagyobb testreszabhatóság. A játék eredetileg tavaly szeptemberben debütált volna, azonban végül 2024. márciusára csúsztatták a kezdést, amelyet mos még tovább, egészen június 4-éig eltoltak. Úgy tűnik, hogy a Paradox dolgozói nem fognak unatkozni az elkövetkezendő hónapokban sem, ugyanis egy egész vaskos listát kaptunk arról, hogy még mivel kell foglalkozniuk a korai hozzáférés előtt – hibák, teljesítmény és stabilitás, karakterek kinézete, arányok és még hosszan sorolhatnám.

A fejlesztők egyébként bejelentették, hogy felfüggeszti a Life By You előrendelését, és visszatérítik a pénzt azoknak, akik ezt igénylik. Ezenkívül két előrendelhető exkluzív csomag – a Life Begins és a Nightlife Vibes – minden korai hozzáférésű játékos számára elérhető lesz, amikor a játék végre megjelenik.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!