Josh Brolin azt hallotta, hogy a Marvel visszahozná a legikonikusabb gonoszát

Josh Brolin azt hallotta, hogy a Marvel visszahozná a legikonikusabb gonoszát

Csak azért, mert egy párszor már meghalt Thanos a nagy és a kis képernyőkön is, még nem kizárható a karakter visszatérése a jövőben.

Hamarosan befut a mozikba a Dűne második része, ezért már teljes erőbedobással dolgoznak a filmben szereplő színészek a promóción. Közéjük tartozik Josh Brolin is, aki Gurney Hallecket fogja újra eljátszani. De Brolin nem csak erről a várva várt filmről és erről a karakteréről beszélt a napokban. Ugyanis az egyik interjúja során azt is elárulta, hogy benne van a pakliban, hogy újra feltűnik majd egy másik ikonikus szerepében, azaz Thanos visszatérhet az MCU-ba!

„Tudjátok, azt csiripelik a madarak, hogy hogy vissza fogják hozni őt” – mondta Brolin a ComicBook.com-nak. A színész egyébként a What If...? című animációs széria során már párszor kölcsönözte a hangját Thanoshoz, mióta a Bosszúállók: Végjátékban kétszer is kinyírták a karakterét. Brolin ezzel kapcsolatban, kissé sejtelmesen próbálta megmagyarázni, hogy miért nem kizárható, hogy igazak a pletykák:

„Ott van még a What If...? sorozat is, de abban egy másféle Thanost láthatunk. Azt nem tudom, hogy a Marvel világába is visszahozzák-e. Bár azt sem tudtam, hogy ő a legtöbbször megölt Marvel-gonosz... Az ember minden nap tanul valami újat.”

Ezeket olvastad már?

Tehát Brolin szerint csak azért, mert egy párszor már meghalt Thanos a nagy és a kis képernyőkön is, még nem kizárható a karakter visszatérése a jövőben. Továbbá az, hogy a What If...?-et külön kiemelte, arra enged következtetni, hogy nem vagy nem csak ott tűnhet fel újra ebben az ikonikus szerepében. Hanem úgy tűnik, hogy konkrétan a filmekkel kapcsolatban tud valamit, amit a közönség még nem.

Egyébként már ősszel lehetett pletykákat hallani arról, hogy Thanos visszatérhet az MCU-ba. De ezek akkor főleg azért röppentek fel, mert évek óta nem megy olyan jól a Marvel filmes szekere. Amikor utoljára szakított a szuperhősökkel a Disney, akkor még Thanos meg a Vasember miatt ültek be az emberek a moziba. Viszont ezek a hírek sajnos alaptalanok voltak akkor még, hiába hangzottak legalább egy kicsit logikusnak.

Szóval mi változott azóta? Miért merült fel újra Josh Brolin visszatérése? Nos, valószínűleg hozzájárult ehhez az, hogy idő közben Jonathan Majorst ki kellett rúgják Kang szerepéből, így elveszítették a következő Thanos-szintű veszélyforrást, akit évek óta próbáltak megalapozni a filmekben. Ez mindenféle tervet felülírt. Ezért például az is felmerült többek között, hogy Doctor Doom legyen az új főgonosz. Azt viszont továbbra sem árulta el Kevin Feige, hogy végül mi mellett döntöttek. Brolin is valószínűleg ebből a nagy ötletelésből csíphetett el valami morzsát, ami alapján most megosztotta gondolatait.

Kövess Minket!



Gamer szótár