A Simpson család újabb jóslata teljesült, ezúttal az Apple Vision Pro kapcsán

A Simpson család újabb jóslata teljesült, ezúttal az Apple Vision Pro kapcsán

Nem véletlenül terjedt el az a teória, miszerint a sorozat készítői időutazók.

A Simpson család valószínűleg azon kevés animációs sorozatok közé tartozik, amit tényleg nem kell bemutatni senkinek, ugyanis az 1989-es debütálása óta megállíthatatlanul menetel, és a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend minden egyes új rész. A szituációs komédiákhoz méltóan tömésig van vicces jelenetekkel, de sokszor képes elgondolkodtatni a közönséget, hiszen a sok esetben bugyuta karakterek mögött mélyebb tartalomra lelhetünk. A sorozatot mára körüllengi a misztikum, ugyanis a több mint 30 éves fennállása óta számos, először a sorozatban látott jelenet valósult meg világunkban, ami sok esetben teljesen megmagyarázhatatlan – többek között megjósolták Lady Gaga Super Bowl fellépését, Trump elnökké választását, de a Görög válságot is. Most ismét fején találták a szöget, ugyanis egy 2016-os részben látható, ahogy az emberek Apple Vision Próval – legalábbis teljesen arra hasonlító eszközzel – a fejükön élik mindennapjaikat.

Alig pár napja, hogy megjelent az Apple Vision Pro, máris ellepték az internetet azok a felvételek, melyeken evés, vezetés, és egyéb tevékenységek közben hordják az eszközt. Kétségtelen, hogy ez az elkövetkezendő időszak nagy őrülete, mely folyamatnak valójában még csak az elején tartunk. A fent említett A Simpson család rész, rémisztően visszaadja a mostani helyzetet – nyilván némi túlzással.

Azt nem mondhatjuk, hogy A Simpson család a semmiből jósolta volna meg az Apple Vision Pro érkezését  hiszen ekkoriban jelentek meg az első VR szemüvegek –, viszont a designnal és a szabad használhatósággal eltalálták a jövő trendjét. Remélhetőleg a néhány nyomasztó jelenet azonban fikció marad. Egy korábbi cikkben összeszedtük, hogy milyen elképesztői funkciókra képes ez az új eszköz, melyek megváltoztathatják az életünket.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár