Akciófigyelő: Ellentmondásokkal teli az Epic Games új ingyenes játéka

Akciófigyelő: Ellentmondásokkal teli az Epic Games új ingyenes játéka

Az agytekervények megdolgoztatásáért most egyetlen forintot sem kell fizetned hála az Epicnek.

Elérkezett egy újabb hónap, egy újabb csütörtök, ami azt jelenti, hogy ismét frissült az ingyenesen bezsákolható videójáték az Epic Games Store-ban. Mivel a cég továbbra sem szeretne szakítani a hagyománnyal, így számíthatsz arra, hogy a következő hónapokban rendszeresen jönnek majd az újabb és újabb alkotások. Ezúttal egy fejtörőkre épülő 2022-es játék vár rád EGS-en, ami a Doors: Paradox névre hallgat.

Ezeket olvastad már?

Doors: Paradox

Az alapötlet annyira nem újkeletű, de a megvalósítás szinte tökéletesre sikerült. Ha szereted a The Room-szériát, akkor kötelező a Doors: Paradoxnak is adnod egy esélyt. A mágiával teli világban különböző puzzle-ök várnak rád, ami garantáltan elszórakoztat a készítők szerint legalább 5 órára. Összesen 58 különböző ajtós kihívás vár rád, amelyeket remek grafika és kellemes aláfestő zene támogat. A feladványok megfejtése annyira nem bonyolult, de néha el lehet veszni a részletekben hosszú percekre, hogy utána egy "Heuréka!" felkiáltással nyugtázd a tényt, sikerült rájönnöd a megoldásra. Az erdő, a sivatag, az óceánok mélye és a távoli jövő megannyi izgalmat rejt magában, fedezd fel még ma mindegyik realmet!

Az ingyenes Doors: Paradox videójátékot február 8-án, délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz. Steamen 14,99 euróba kerül, vagyis nagyjából 5000 forintot spórolhatsz néhány kattintással!

Kövess Minket!