Ünnepeld a holdújévet A sárkányok rejtélye eseménnyel!

Ünnepeld a holdújévet A sárkányok rejtélye eseménnyel!

Lépj be a játékba február 8. és 14. között A sárkányok rejtélye eseményre, amelyen hat ritka, VIII–IX-es szintű prémium járművet szerezhetsz, többek közt két vadonatúj példányt. 

Készülj fel egy misztikus sárkány érkezésére a holdújévben! Ez a magasztos teremtmény értékes tárgyakat magában foglaló drakóniai ládákat tartogat számodra, valamint a bőség és új eredmények ígéretét!

Lépj be a játékba február 8. és 14. között A sárkányok rejtélye eseményre, amelyen hat ritka, VIII–IX-es szintű prémium járművet szerezhetsz, többek közt két vadonatúj példányt. Emellett bezsebelhetsz még akár 8 ünnepi 2D-stílust is, beleértve két újat is, amelyekkel felpezsdítheted a csatáidat.

Szerezz drakóniai ládákat, amelyek prémium járműveket és más zsákmányokat tartogatnak!

  • Február 8-tól kezdődően drakóniai ládákat szerezhetsz a játékbeli és a prémium boltban – a napi limit 50 láda. 5, 10 és 25 darabos kiszerelésben kaphatók, és ugyanennyi x5 XP-t adó küldetés jár hozzájuk.
  • Az esemény során továbbá fiókonként egyszer lehetőséged lesz arra, hogy mind a játékbeli, mind a prémium boltból megvásárolj egy különleges csomagot, amely 300 drakóniai ládát tartalmaz. Ez nem fog beleszámítani a napi ládavásárlási limitedbe.

Mindegyik drakóniai láda bizonyos eséllyel tartalmazni fog egy jutalmat az alábbi listáról:

  • A hatból egy prémium jármű, beleértve két vadonatújat (esély: 1,3%)
  • A nyolcból egy ritka 2D-stílus, beleértve két vadonatújat (esély: 15%)
  • A következőkből egy: személyes tartalékok vagy kredit (esély: 50%)
  • A következőkből egy: legénységi könyv, WoT prémiumfiók-napok vagy személyes tartalékok (esély: 100%)

Indulj el a webes holdeseményen: küldetések, jutalmakat és sok minden más vár!

Február 8-tól kezdődően teljesíts egyszerű küldetéseket, hogy számos ingyenes jutalmat zsebelhess be, köztük értékes erőforrásokat és nagyszerű 2D- és 3D-stílusokat. Továbbá ne feledkezz meg a hagyományos kedvezményekről sem, amelyek felszerelésekre, fogyócikkekre, továbbá a fejlesztési fán szereplő járművek kifejlesztésére és prémium járművek megvásárlására vonatkoznak a normál árusítás során.

VESD BELE MAGAD A HOLDÚJV ESEMÉNYBE

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.