A herceg kívánságával elkezdődött a Holdünnep és megérkezett a várva várt nerfelt event pass

A herceg kívánságával elkezdődött a Holdünnep és megérkezett a várva várt nerfelt event pass

 Végre megérkezett a 2024-es Lunar New Year event, szóval itt az idő bezárkózni és hajnalig játszani.

Hercegi kívánság

Az egész úgy kezdődik, mint egy Disney-s animációs mese. A felhők között lebegő szentélyben egy rejtélyes herceggel ismerkedünk meg, akit örömünkre nem Ezreal, hanem Lee Sin alakítja. Végig követjük útját a szentély széléhez, majd átváltozását egy aranysárkánnyá. A sárkány csodálatos zenei aláfestés közepette átrepül a tűzijátékokkal megvilágított felhőkön és a városon. Nyomában égő lámpásokat hagy az ünnepen, ahol a sárkányok és a halandók együtt ünnepelnek.

Az idei animáció is tele volt tradicionális kínai motívumokkal, de egy kicsit más volt, mint az előző évek videói. A megszokott formula helyett a most nem mutatja be az összes új skint, helyette a Riot csak egy skinre koncentrált. A sok karakter helyett narrációt és egy átfogó áttekintést kapunk az egyik kinézetről. Legalább egyszer érdemes végig nézni a gyönyörű videót, főként ha esetleg gondolkodsz az új Mennypikkely Lee Sin skinen.

Az új event pass

Sajnálatos módon a felháborodás ellenére sem gondolta meg magát a Riot, ténylegesen nerfelték az új passt. A megszerezhető jutalmak értéke csökkent egy kicsit, de legalább az ára ugyanúgy 1650 RP maradt. Az ingyenesen és a teljes passben kapható tokenek száma változatlan, pont mint az event shopban átváltható ajándékoké. A dominánsan lila chromák 300, a Mennypikkely orbok 200, a különböző ikonok 250, a prestige kinézet pedig 2000 tokenbe kerül majd. 

Az új skinek

Az új eventtel együtt végre megérkeztek a Mennypikkely skinek. Díszes piros-fehér ruhákban, jáde fegyverekkel a kezükben köszöntik a sárkány hibrid-hősök az új évet. A Mennypikkely Janna, Smolder, Diana, Master Yi, Kai’sa és Ezreal mindegyike 1350 RP-be kerül, míg az egyetlen legendás kinézetet, a Mennypikkely Lee Sin 1820 RP-ért kapható a shopban, prestige Mennypikkely Ezrealt pedig 2000 event tokenért lehet beváltani. Divine Mennypikkely Lee Sin csatlakozott a legdrágább LoL skinek közé, miután a boltban nem lehet megvenni, csakis kapszulákból nyitható. A biztos megszerzéshez 30 darab kapszula kéne, ami 22500 RP vagyis körülbelül 60 000 Ft. A skinek közötti választás megkönnyítésének érdekében, az alábbi galériában megnézheted mindegyik splash artját.

Ha esetleg egyik skin sem tetszett meg annyira, akkor sem kell aggódnod, február 22-én jön az event második fele, a Porcelán skinline folytatása és egy nagyon menő prestige Kindred skin.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár