Vegyél részt te is a Holdújév közösségi kihíváson

Vegyél részt te is a Holdújév közösségi kihíváson

Teljesíts különleges küldetéseket, gyűjts előrehaladási pontokat, és vegyél részt az egész szerver előrehaladásában az új eseményszakaszok feloldásához!

Teljesíts különleges küldetéseket, gyűjts előrehaladási pontokat, és vegyél részt az egész szerver előrehaladásában az új eseményszakaszok feloldásához! Szállj be a barátságos versengésbe a ranglistán, és gyűrd le a Sárkány-kihívást, hogy még több értékes jutalmat szerezz!
Vegyél részt egyszerű eseményküldetéseken, hogy pontokat gyűjts, amiket beválthatsz a Depó Homefront utánpótlás részlegében található izgalmas jutalmakra.

SZEREZZ KIRÁLY JUTALMAKAT!*

Szerezz pontokat eseményküldetésekkel, és oldd fel az alábbi menő jutalmak kincsestárát, köztük az IS-2M harckocsival – egy ingyenes VII-es szintű szovjet prémium nehéz tankkal – és egy sor ritka 2D- és 3D-stílussal! Minél többet nyersz, annál nagyobb lesz a zsákmány. Kezdődjön a holdutazás, és jöhetnek a jutalmak!
*A Homefront utánpótlás február 14-én 23:00-ig (CET) érhető el

TELJESÍTSD A SÁRKÁNY-KIHÍVÁST!

Látogass el a játékon belüli Bolt Kiemelt részlegébe, és ragadd meg a lehetőséget, hogy megvásárolj egy különleges eseményajánlatot! Ne feledd, hogy ez az ajánlat naponta egyszer ingyenesen is elérhető! Minden ajánlatban 9 Wu Xing elem: Fa álcafestés, valamint egy extra küldetés található. A segítségével további eseménypontokat gyűjthetsz.
Ne feledd, hogy több Sárkány-kihívást is megvásárolhatsz egymás után, de egyszerre csak egy lesz elérhető. Ezeket a kihívásokat úgy terveztük, hogy egyetlen csatában kell teljesítened őket; azonban ha nem jársz sikerrel, a küldetés lejár, így helyet adva a soron következőnek (ha több kihívásod is van).

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.