Akár 70%-ot is spórolhatunk a Rockstar Games játékain

Akár 70%-ot is spórolhatunk a Rockstar Games játékain

A Rockstar Games is beállt a sorba, és most másfél héten át elképesztő leárazásokat tart a Steamen.

Leárazás hegyeket talál az, aki feltéved a Steamre ma. Ugyanis a holdújévi akciók mellett jelenleg a CD Projekt RED és a Rockstar Games is olcsó játékokkal kedveskedik nekünk. Mint a másik két említett akciónál is tapasztaltuk, a GTA-játékok fejlesztői is komolyan vették a feladatot. Ugyanis minden, a platformon valaha megjelent játékuk kedvező áron kapható most egészen február 22-ig.

A Rockstar Games akciói közül kivétel nélkül mindegyik remek ajánlat. A GTA V Premium Editionjéért 14,98 eurót adni szinte olyan érzést kelt, mintha be akarnánk scammelni őket. Mert ez nem csak a játékot tartalmazza, de rengeteg kezdő bónuszt is, amelyek nélkül egy új játékosnak valószínűleg pokol lenne az élete manapság Los Santosban. De ha már megvan a GTA V és egy pár Shark Cardra ruháznál be inkább, akkor azt most 67-76%-os akciók mellett teheted meg.

Szintén jó áron megy a Red Dead Redemption 2, ami jelenleg olcsóbb, mintha csak a különálló Online részre ruháznál be. Ezen felül érdemes még fontolóra venni azokat a Rockstar címeket is, amelyek régebben jelentek meg, de lehet, hogy eddig kimaradtak. A Grand Theft Auto IV: The Complete Edition, a Max Payne-trilógia vagy az L.A. Noire mind a mai napig remek móka. Ráadásul most olyan leárazást kaptak, hogy szinte vétek kihagyni a megvásárlásukat. Ha pedig pár alulértékelt gyöngyszemmel tennél egy kísérletet, arra ott van a Bully Scholarship Editionje vagy a Manhunt.

Kattints a képre a galériáért!

Ezeket olvastad már?

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár