Csatlakozz az 1.24-es frissítés nyílt tesztjéhez!

Csatlakozz az 1.24-es frissítés nyílt tesztjéhez!

Az 1.24-es frissítés, amely 2024 első frissítése lesz, már úton van, és lehetőséget kínál arra, hogy felfedezd a változásokon átesett Manőverek kláneseményt. 

Fontos, hogy a nyílt teszt minden funkciója jelenleg is aktív fejlesztés alatt áll. Semmilyen érték, jutalom, műszaki jellemző és egyéb, a nyílt teszt szempontjából lényeges funkcióbeállítás sem tekinthető véglegesnek, és elképzelhető, hogy nem egyezik a végül megjelenő verzióéval.

Új Battle Pass-szezon

A Battle Pass első 2024-es szezonja nemsokára bemutatkozik az éles szerveren is! Az alapvető mechanikák nem változtak ugyan, de módosítottuk azt, hogy mely szintű járművek jogosultak Battle Pass-pontokat szerezni Normál csatákban. Eddig a VI–X-es szintű járművek voltak jogosultak, most azonban a IV–X-es szintű járművekre bővítettük a kört.

Gyarapítottuk azon tételek listáját is, amelyeket a három fő fejezet teljesítése után vásárolhatsz meg Battle Pass-pontokért a játékbeli Boltban. A listán mostantól szerepelni fognak többek közt különböző 2D testreszabási elemek az előző szezonokból, amelyekkel még szemrevalóbbak lehetnek a járműveid.

És itt még nem érnek véget a közelgő szezon újdonságai, szóval kövesd a fejleményeket!

A Manőverek esemény változásai

A Manőverek elérhető lesz a nyílt tesztben, de a különböző változataiban eltérő eseményjellemzők lesznek érvényben. Az általános játékmechanikák az első tesztből lesznek elérhetők, a Hírnévpontbolt és a kötvényaukció azonban csak az 1.24-es frissítés nyílt tesztjének soron következő indulásaikor mutatkozik be.

Ha most nem vagy tagja klánnak, akkor csatlakozhatsz egyhez a nyílt teszt során, és megismerkedhetsz az összes közelgő módosítással.

A Manőverek esemény röviddel az 1.24-es frissítés indítása után veszi kezdetét. Előrehaladási rendszere és alapszabályai azonosak lesznek a korábbiakban megismertekkel, de az alábbi változások fognak érvénybe lépni.

  1. Kötvényaukció: Ha részt vettél az eseményen, de nem szereztél helyezést a rangsorban, mert nem volt elegendő személyeshírnév-pontod, akkor is részt vehetsz a kötvényaukción, és megteheted a licitjeidet. A legmagasabb téteket tevők komoly X-es szintű jutalomjárműveket szerezhetnek – az acélragadozók listája már végleges!
    • 116-F3 
    • Carro da Combattimento 45 t  
    • Object 907  
    • VK 72.01 (K)  
    • 121B  
    • T95E6  
  2. A felhasználói felület változásai: Mérlegeltük visszajelzéseiteket, ezért mostantól újra akcióba léptethetitek a megsemmisült járműveket közvetlenül a csataszoba felületéről, ahol már összegyűltek a csapattagok. Nem kell tehát az esemény képernyőjére lépni, majd ott megjavítani és feloldani a járműveket, mielőtt új csatába indulnál.
  3. Csataütközetek Normál csaták helyett: Továbbra is a 7v7 formátumban zajlanak majd tetszőleges X-es szintű járművekkel.
  4. Még több személyeshírnév-pont a nap első, új járműben elért győzelméért: Ez a bónusz akkor érvényesül, ha teljesíted a csatafeltételeket – viszont nem kaphatod meg ugyanazzal a járművel vívott egymást követő csatákban. Váltogasd a járműveket, hogy felgyorsítsd az előrehaladásodat, és további hírnévpontokat szerezz a garázsodban lévő mindegyik X-es szintű járműből.

Hamarosan közzéteszünk egy kifejezetten ennek a témának szentelt cikket, amelyből megismerkedhettek a közelgő Manőverek esemény és a véglegesített jutalomalap részleteivel. A Manőverekre való előkészületek részeként február 9-étől az Erődítményekben a Csatározások helyét egy eseményspecifikus formátum (7v7-es Ütközet mód, amelyben egy járműre vonatkozóan 100 másodpercre van állítva a báziselfoglalás időtartama).

Jogosultság

Minden World of Tanks-játékos részt vehet a közelgő frissítés nyílt tesztjén!

A részvételhez szükséged lesz a Wargaming.net Játékközpontra (WGC), a legújabb nyíltteszt-játékkliensre és egy aktív World of Tanks-fiókra.

A nyíltteszt-fiókok jelentősen megnövelt erőforrásokkal rendelkeznek, hogy a játékosok korlátozások nélkül tudják kipróbálni a változásokat és funkciókat.

Az éles szerveren lévő fiókodat klónozzuk a teszt kezdete előtt, hogy az előrehaladásod azonos legyen a nyílt teszt szerverén. 2024. január 29-én 21:59-kor (UTC) az élő szerveren lévő fiókodat átmásoltuk a nyílt teszt szerverére, így az nem tükrözi az ezen dátumot követő változásokat.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.