Egy 2014-es sorozatot imádnak itthon most a legjobban

Egy 2014-es sorozatot imádnak itthon most a legjobban

A krimisorozatnak még mindig hatalmas a rajongótábora hazánkban.

Az HBO Max ebben a műfajban is viszi a prímet, hiszen a filmekhez hasonlóan, itt is az ő kínálatukat szeretik mostanában a legjobban a felhasználók. Úgy tűnik jó érzékkel töltenek fel olyan tartalmakat, amelyek be tudják szippantani a nézőket.

Ezeket olvastad már?

A streamingplatformok nagy előnye, hogy ma már szinte könnyen be lehet szerezni egy nagyképernyős tévét és az otthon kényelméből sokkal egyszerűbb és élvezetesebb megtekinteni egy filmet vagy sorozatot. Éppen ezért történhetett meg, hogy nálunk még a mozikban megbukott Marvel alkotást is imádják az emberek. A sorozatok terén is nagyon megoszlik, hogy ki mit szeret, de úgy tűnik egy jó krimivel még mindig nem nagyon lehet mellélőni. Főleg akkor nem, ha Matthew McConaughey és Woody Harrelson játssza a két főszereplő nyomozót. Ezen kívül egy videójáték-adaptáció is nagyon felkapottá vált, valószínűleg azért, mert most jön a második évada. A harmadik helyre egy 2018 óta futó sorozat került, amelyben John Nolan szeretné újrakezdeni az életét, miután történt egy incidens, ami megváltoztatta az egész életét. Ezért csatlakozik a Los Angeles-i rendőrséghez, azonban a legtöbben szkeptikusan fogadják a legidősebb újoncot. De akadnak kevésbé ismert címek is, melyek közül érdemes kiemelni a Brad Pitt és Angelina Jolie 2009-es filmjéből készült szériát, vagy az egyik legjobb horrornak tartott alkotást, amely 5 év után kap folytatást.

Íme az elmúlt hetek 10 legnézettebb sorozatai az egyes streamingszolgáltatóknál – kattints a képre a galéria megtekintéséhez:


10. Túlélőjátszma (Yellowjackets – 2021) | Skyshowtime

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár