Aranyba öntötték a Call of Duty-széria legendás Captain Price-át

Aranyba öntötték a Call of Duty-széria legendás Captain Price-át

A szegényebb rajongókra is gondolt az Activision: lesz ezüst Captain Price is.

Call of Duty rajongónak lenni nem olcsó mulatság. Minden évben le kell szurkolni a jobb esetben huszon-, de lassan inkább harmincpárezer forintokat a játékért. Aztán még jönnek a kötelező kozmetikai csomagok is hétről hétre, amelyek nélkül egy igazi hardcore CoD rajongó sem állíthatja magáról azt, hogy szereti az Activision háborús lövöldéit. Most pedig végre befutott az, ami a legelkötelezettebb fanokat elválasztja majd a plebektől: a 450 dolláros Captain Price-mintás aranyrúd!

Most tutira azt hiszitek, hogy csak hülyéskedünk. Pedig az Activision és a Produits Artistiques Métaux Précieux (PAMP) tényleg csinált 5 000 darab Call of Duty-s aranyrudat. Persze, ha ezt nem engedheted meg magadnak, akkor sem kell aggódni, hiszen a két cég gondolt rád. Ugyanis még ezüstből is csináltak 15 000 darabot, amelyek az anyagukat leszámítva semmiben sem különböznek az arany változattól. Ráadásul ezekért „csak” 109 dollárt kell otthagyni a kasszáknál.

call of duty aranyrúdA kép baloldalán láthatóan különbözik a tárgy, mert ott az ajándék keretében látható

Az árakat látva valószínűleg az a következő kérdésetek (már ha megengedhetitek magatoknak ezeket), hogy miért ilyen olcsóak, ha egyébként ilyen drága anyagokból készítették őket? Nos, a válasz egyszerű: ezek az emléktárgyak rendkívül kicsik. Mindkét változat 13,1 mm széles, 22,1 mm hosszú és papír vastagságú. Szóval talán még az is túlzás, hogy rúdnak hívjuk őket. De ha a valóságban nem is fogsz a haveroknak azzal hencegni, hogy van egy aranyrudad, a játékban azért lesz valami, ami bizonyítja ezt a többi játékos számára: ugyanis a vásárlók kapnak egy, a Call of Duty-ban beváltható charmot is a tárgy mellé. Továbbá a játéknak lesz egy olyan gyűjtői kiadása, amelyben benne van ez a tárgy is a tartókerettel együtt.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár