Marihuána birtoklásáért fogták el a John Wick és az Az filmek sztárját

Marihuána birtoklásáért fogták el a John Wick és az Az filmek sztárját

A színész legutóbb éppen az 1994-ben megjelent A holló című film remake változatán dolgozott.

Bill Skarsgard svéd színészt letartóztatták Svédországban marihuána birtoklása miatt – írja a TMZ. A modern Az-filmek és a John Wick negyedik részének sztárját még októberben fogták el a svéd hatóságok, miután 2,43 gramm marihuánát találtak nála a stockholmi Arlanda repülőtéren. Az ügyben viszont csak most szerdán született ítélet, így derült ki az is, hogy az eset megtörtént.

Bill Skarsgard egyébként bűnösnek vallotta magát a bíróságon, majd benyújtotta a szükséges dokumentumokat, amelyek alapján megszületett a verdikt. A legendás Stellan Skarsgard 33 éves fiát végül 40 000 svéd koronányi, azaz több mint 1,3 millió forintnyi bírság megfizetésére kötelezték. Azonban sem börtönbüntetést, sem próbaidőt nem kapott, szóval a pénzbírság kifizetése után maga mögött hagyhatja az ügyet, ismét a karrierjére koncentrálhat.

Ezeket olvastad már?

A színész legutóbb éppen az 1994-ben megjelent A holló című film remake változatán dolgozott. A Lionsgate-nél készülő projekt a tervek szerint még idén befut a mozikba. A forgatás már véget ért, amelynek dirigálásáért az élőszereplős Páncélba zárt szellemért (Ghost in the Shell, 2017) is felelős Rupert Sanders felelt. A filmben feltűnik még az Eric Dravent alakító Bill Skarsgard mellett FKA twigs énekes, valamint az Utódlásból (Succession) ismert Danny Huston.

A holló mellett a jövőben várhatóan olyan filmekben láthatjuk még a svéd színészt, mint a Lords of War, a Locked, az Emperor és a Nosferatu – ez utóbbit szintén tavaly forgatták. Jelenleg csak az utómunkálatok állják útját annak, hogy a mozikba kerülhessen a Nosferatu is. A filmről ITT olvashattok bővebben.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN