X-Men '97: Előzetest és premierdátumot kapott gyerekkorunk nagy kedvencének folytatása

X-Men '97: Előzetest és premierdátumot kapott gyerekkorunk nagy kedvencének folytatása

X Professzor halála után nem fog sokáig tartani, hogy az X-Men '97-ben is felüsse a fejét a baj.

Az 1990-es évek képregényes rajzfilmjei a mai napig zseniálisak. Elég csak a Batman The Animated Seriesre vagy a '94-es Spider-Man sorozatra gondolni ahhoz, hogy tudjuk, milyen minőségről beszélünk. Persze ezek mellől nem illik lehagyni az 1992-es X-Ment sem, amely öt évadon és 76 részen át szórakoztatta a nagyérdeműt, míg 1997-ben véget nem ért. De most, bő két évtized után vége a búslakodásnak, mert a Disney leporolta a szériát és úgy döntött, ad neki még egy esélyt: ez lesz az X-Men '97.

Az X-Men '97 sztorija ott folytatódik, ahol annak idején az eredeti szériában abbamaradt. Vagyis ahogyan a sorozat vezető írója, Beau DeMayo is elmondta korábban:

„Néhány hónappal azután folytatjuk majd a sztorit, hogy X Professzor elhagyta a Földet, miután Henry Gyrich lelőtte, és vissza kellett térnie a Shi'ar szülőbolygóra, hogy Lilandrával lehessen. És ez a merénylet magával hozza, hogy megnő a szimpátia és a megértés a mutánsok felé.”

Ezeket olvastad már?

Tehát a klasszikus sorozatban történtek miatt új status quo alakul ki a mutánsok és az emberek között. Azonban nem fog sokáig tartani, hogy az X-Men '97-ben is felüsse a fejét a baj. Ugyanis megjelenik a színen Magneto, aki X Professzor helyébe kíván lépni, átvéve az iskolát is az egészen ördöginek tűnő terve részeként. De mindezt és még többet megtudhattok a tegnap megjelent első előzetesből:

Az X-Men '97 március 20-án érkezik a Disney+-ra. Az első évad 10 részből fog állni. Ráadásul már a második is tervben van.

Kövess Minket!



Gamer szótár