A Madame Web producere elárulta, hogy számíthatunk-e folytatásra

A Madame Web producere elárulta, hogy számíthatunk-e folytatásra

A közönség egyszerűen borzalmasnak tartja a filmet, de most kiderül, hogy számíthatunk-e folytatásra.

Tegnap debütált a hazai mozikban a legújabb Marvel-film a Madame Web –, melyről már a bejelentése során sejteni lehetett, hogy csak egy újabb bőrlehúzás a szuperhős-filmekről. A sajtóvetítés után érkező véleményekből pedig egyértelművé vállt, hogy semmi komolyra nem kell számítanunk, a Sony ismételten nagyon mellényúlt – erről egy korábbi cikkben bővebben írtunk. A közönség sem fogadta jól a filmet, melyet tökéletesen megmutat, az eddig összesítve 3,8 csillagot elért IMDb pontozása. Egy interjú során a folytatásról, és egy esetleges spin-offról is kérdezték a film producerét, aki meglepően pozitívan áll a dologhoz.

„A karaktereikben az a jó, hogy elég viccesek, és valószínűleg több képregényanyag íródott a különböző Póknőkről, mint magáról Madame Webről. Mindegyiküknek megvan a maga képregénye. Remélhetőleg a Madame Web első élménye után a közönség annyira megszereti őket, hogy el tudjuk mesélni a következő történeket. Ezt a három karaktert sokkal tovább vihetjük a következő történetben, és még Madame Web sem sajátította el minden képességét. Ha folytathatnánk, az egyik érdekes dolog az lenne amit megmutatunk, hogy Madame Web megpróbálja elsajátítani új képességeit, és gyakran kudarcot vall. Tehát most már rájöttünk, hogy ezeknek a képességeknek megvan a hátránya. Azt hiszem ez jó, drámai anyag lenne, ahol az ember még mindig tanulja, amit csinál." – válaszolta Lorenzo di Bonaventura.

Ha a közönség szeretete kell a történet folytatásához, akkor valószínűleg nem készül több Madame Web film, ami valljuk be nem túl nagy veszteség. Ideje lenne kicsit újratervezni a dolgokat, és a folyamatos tartalomáradat helyett, valami minőségi mozit hozni.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN