További részletek derülhettek ki az Assassin's Creed Redről

További részletek derülhettek ki az Assassin's Creed Redről

Egyre több mindent tudni a hamarosan érkező játékról, ami elképesztően izgalmasnak ígérkezik.

Még a 2022-es év tavaszán hallhattunk először a feudális Japánban játszódó Assassin's Creedről, mely azóta is a Red nevet viseli. Az idő előrehaladtával egyre több részlet derült ki róla, mint például, hogy két főszereplő lesz – egy férfi és egy nő –, akiket egyaránt használnunk kell, visszatér a lopakodás, azonban újradolgozott formában, az eddigieknél sokkal erősebb NPC-kel találkozhatunk, és még sorolhatnám – egy korábbi cikkben összeszedtünk mindent, amit eddig a játékról tudni lehet. Nemrég megbízható források azt is felfedték, hogy az első előzetesre most májusban, az első gameplayre júliusban, a debütálásra pedig novemberben számíthatunk, ami alig egy évvel a Mirage megjelenése után van. Nem kellett sokat várnunk, és most újabb részletekre derülhetett fény.

Először is a szivárogtató – 4chan – azt állítja, hogy az Assassin's Creed Red sztorija 60%-ban a férfi harcosról, 40%-ban pedig a nőiről fog szólni. A női főszereplő neve Naoe lesz, aki 2025-ben megkapja a saját kiegészítőjét, így nagyobb betekintést nyerhetünk majd az ő történetébe is. A játékban nem lesz hiány yokai-ból – gyűjtőszó, ami a démonokra, szellemekre, alakváltókra, és mindenféle természetfölötti lényekre utal – és mitikus elemekből sem.

Ezeket összerakva az eddig ismert információkkal, tényleg az eddigi talán legkülönlegesebb, és legizgalmasabb részre számíthatunk, ami számtalan újdonságot tartogat a számunkra. Fontos azonban, hogy ezeket egyelőre pletyka szintjén kezeljük, ugyanis semmi garancia nincsen rájuk, míg hivatalos megerősítést nem kapnak. Általában valósak az ilyen szivárogtatások, de jobb óvatosnak lenni, mielőtt túlságosan beleélnénk magunkat.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár