Február végén már otthon is megtalálhatjuk Aquaman Elveszett Királyságát

Február végén már otthon is megtalálhatjuk Aquaman Elveszett Királyságát

Az Aquaman második része február 27-étől válik elérhetővé.

December 21-én került a hazai mozikba az Aquaman és az Elveszett Királyság, és alig két hónappal ezt követően már az otthon kényelméből is megtekinthetjük majd. Az HBO Max jóvoltából február 27-én debütál a streamingplatform kínálatában a film, amely hivatalosan is lezárja a korábbi DCEU érát. A korábban kinevezett James Gunn és Peter Safran már a saját képére igyekszik majd formálni az új DCU-t, aminek az első alkotás a Superman: Örökség lesz, de erre még várnunk kell, hiszen csak 2025-ben tervezik a bemutatóját.

Ezeket olvastad már?

Az sem tisztázott még, hogy vajon mi lesz a sorsa Jason Momoának, hiszen a legtöbb korábbi színésztől elköszön az új vezetés a DC filmeket illetően, de vele kapcsolatban felröppent már egy olyan hír is, hogy számítanak még rá a jövőben.

Mindenesetre ennyire még ne szaladjunk előre, örüljünk annak, hogy Jason Momoa főszereplésével érkezik az Aquaman és az Elveszett Királyság! A hazai mozikban nagy sikert aratott film (az InterCom forgalmazásában több mint 191 néző látta a bemutató óta) február utolsó hetében szinkronosan és magyar felirattal is felkerül az HBO Maxra.

Aquaman Atlantisz királyaként és családapaként rutinszerű életet él. Ám amikor újra felbukkan régi ellensége, a bosszúszomjas Fekete Manta, Arthur bebörtönzött testvérének segítségét kéri, hogy együtt megmentsék a családot, Atlantiszt és az egész világot.

A film főbb szerepeiben Jason Momoa, Yahya Abdul-Mateen II, Patrick Wilson, Randall Park, Nicole Kidman és Dolph Lundgren.

Kövess Minket!



Gamer szótár