Kiderült, hogy meddig kell még várnunk az F1 24 megjelenésére

Kiderült, hogy meddig kell még várnunk az F1 24 megjelenésére

A megjelenési dátum mellett az árak, a kiadások és a hivatalos bejelentés dátuma is kiszivárgott az EA Sports F1 24 kapcsán.

Két dolog biztos az életben: a halál, és hogy minden évben jön egy új Forma–1-es játék. Mivel hamarosan rajtol a valós szezon, várható volt, hogy lassan beindulnak a pletykák arról, hogy mikor jön az EA Sports F1 24, amelyet 2021 óta az Electronic Arts ad ki, de továbbra is a Codemasters stúdiója fejleszt. A Dealabs Magazine pedig nem hagyta cserben a rajongókat, ugyanis nemrég felfedték, hogy mire lehet számítani az árkád versenyzős játék kapcsán idén.

Azon valószínűleg senki sem fog meglepődni, hogy tényleg F1 24 lesz a játék neve. Ahogyan azon sem, hogy ezúttal is két kiadása lesz: egy sima és egy Champions Editionért lehet majd fizetni. Előbbiért 69,99 eurót fognak kérni, míg utóbbiért 89,99 eurót. Tehát tavalyhoz képest nem változik az árszabás. Azonban azt egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a drágább változatban pontosan. Itt csak abból tudunk kiindulni, hogy az utóbbi években hogyan nézett ez ki:

  • kapunk pár régebbi pilótát, azaz Icont,
  • pár kozmetikai cuccot,
  • 18 000 Pitcoint,
  • és három napos korai hozzáférést.

Ezeket olvastad már?

A nagy változás a megjelenési dátum lehet az előző évekhez képest. Ugyanis míg az F1 22 júliusban, az F1 23 pedig júniusban jelent meg, addig az F1 24 a Dealabs Magazine szerint már májusban befuthat. Egészen pontosan arra kell számítani, hogy május 31-én lesz a hivatalos kiadás napja. Persze a Champions Editionnel már május 28-ától autóba ülhetünk, mert három nappal korábban hozzáférnek azok, akik ezt a kiadást választják. Ezen felül az EA Playen feliratkozók május 28-ától 10 órányi tesztvezetést kapnak egy demo formájában.

Az F1 24 hivatalos bejelentése a lap szerint napokon belül megtörténhet. A legnagyobb esély arra van, hogy február 27-én leplezik le a játékot, de legkésőbb a hónap végéig erre sor fog kerülni. Az esemény után rögtön elindulhat az előrendelés is, amiért valamilyen autófestés járhat cserében a vásárlóknak. Viszont az F1 24 borítója ekkor még nem lesz végleges, vagyis csak később leplezik le, hogy mely F1-es sztár(ok) lesz(nek) rajta.

Kövess Minket!



Gamer szótár