Nem elég a kétmillió, ismét pénzt kérnek a Stormgate fejlesztői a játékosoktól

Nem elég a kétmillió, ismét pénzt kérnek a Stormgate fejlesztői a játékosoktól

Nagyon jól halad az új StarCraft finanszírozása, mert már megint hatalmas összegeket gyűjtöttek össze rá a játékosok.

Az egykori blizzardosok új StarCraftjának, a Stormgate-nek a fejlesztői a hónap elején árulták el, hogy 2 280%-kal sikerült túllépniük a Kickstarter-kampányuk eredetileg kitűzött célját. Ekkor azt is megtudhattuk, hogy hamarosan indulnak a bétatesztek. Szóval úgy festett, hogy minden sínen van és hamarosan visszatér a legendás játék – mégha más néven is teszi ezt. Azonban a fejlesztésért felelős Frost Giant most váratlanul ismét pénzt kér az interneten: ezúttal arról akarják meggyőzni a játékosokat, hogy fektessenek be a stúdióba és annak sikerébe.

A VG247 riportja szerint a Stormgate fejlesztői a StartEngine nevű oldalon próbálják rávenni a játékosokat arra, hogy váljanak a stúdiójuk befektetőjévé. A néhány napja indult újabb gyűjtés során 191-en vásárolták be magukat a projektbe, így 394 661 dollár gyűlt össze a cikk írásának pillanatáig. Az újabb kampány kapcsán azonban fontos megjegyezni, hogy most nem a játék fejlesztése érdekében gyűjtenek. Eleve, már a Kickstarter-kampány is inkább arról szólt, hogy néhány nem feltétlenül alapvető funkciót beletegyenek a játékba a vártnál korábban, mert az alapvető ígéretekhez már rég megvolt a tőkéjük. A StartEngine-en azért kezdtek el kalapozni, hogy a marketingre is legyen elég pénzük. És a számokat, valamint a korábbi érdeklődést elnézve ezzel nem is lesz gondja a Frost Giantnek.

Ezeket olvastad már?

Ha ezidáig még nem találkoztál a Stormgate-tel, hadd segítsünk kicsit eligazodni rajta. A Frost Giant Studios játéka a klasszikus és a modern RTS-ek legjobb elemeit kívánja ötvözni. Ezért kiemelt cél, hogy a lehető legreszponzívabb legyen a játékmenet. A játék kapni fog egy kampányt, lesz háromfős co-op, 1v1 és 3v3 csaták, valamint saját térképeket is készíthetünk majd. A projekt finanszírozásában korábban részt vett a Riot Games, a BITKRAFT és a Kakaao Games. A Stormgate pontos megjelenési dátuma még nem ismert, de állítólag még az idén megkapjuk a teljes játékot.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Komplett egészségközpont a karunkon – leteszteltük a Huawei Watch GT 5 okosóráit

Az elmúlt években annyi viselhető okoseszközt dobott piacra a Huawei, hogy újságíró legyen a talpán, aki számon tudja tartani a zsinórban érkező, különböző funkciókkal felturbózott modelleket. Hozzám a Watch GT okosóra-széria két legújabb tagja, a Watch GT 5 és a GT 5 Pro futottak be nemrégiben, amelyeket felválta, több napon keresztül viseltem, és ez idő alatt az alábbi vélemények fogalmazódtak meg bennem.