„Te még maradhatsz 20 évig, én nem” – Hamilton-drámával csábít a Drive to Survive előzetese

„Te még maradhatsz 20 évig, én nem” – Hamilton-drámával csábít a Drive to Survive előzetese

A Red Bull domináns szezonja ellenére sem kell félteni a Netflixet, ha drámáról van szó.

Izgalmas napok elé néznek a Forma–1 rajongói. Ma már javában zajlik a téli tesztelés az új autókkal. A jövő héten már indul a szezon Bahreinben. Sőt, hamarosan az F1 24-et is leleplezi az EA. De ha valamiért még ez sem lenne elég tartalom, akkor megérkezett tegnap a Drive to Survive (Hajsza a túlélésért) című netflixes sorozat hatodik évadának előzetese is.

Ahogyan azt már megszokhattuk az évek alatt, a streaming platform kreatívjai 11-re tekerték a drámát és az akciót. De ezúttal talán kevesebb embernek lesz ezzel baja. A 2023-as szezon a Red Bull dominanciája miatt gyakran unalomba fordult, hiszen mindig lehetett tudni, hogy melyik autó, pontosabban melyik versenyző kerül ki győztesen. A pilótapiacon pedig csak a de Vries–Ricciardo csere, illetve utóbbi balesete és visszatérése nyújtott némi izgalmat tavaly.

Ezeket olvastad már?

De mi adja akkor majd a Drive to Survive sava-borsát idén, ha nem a meglepő győzelmek és átigazolások? Nos, előkerül majd a DtS-sel nagy népszerűséget szerző, az év végén egyébként kirúgott Günther Steiner. Lesz szó Lewis Hamilton és Toto Wolff tárgyalásairól is. Ezek ugyebár az idei szezon előtt értek el a csúcspontra, amikor a Mercedes pilótája váratlanul aláírt a Ferrarival 2025-től kezdődően. Nagy szerepe lesz az Aston Martinnak, akik a 2023-as szezon elején a második legerősebb autóval léptek elő a semmiből. Továbbá a szokásosnál nagyobb fókuszt kaphat az, hogy mit csinálnak a pilóták a téli szünetek alatt, hogyan készülnek, szórakoznak a szabadidejükben.

A Drive to Survive hatodik évadának előzetesét alább tekinthetik meg angol nyelven. A premierre már nem kell sokat várni, február 23-án, azaz pénteken debütál a sorozat összes része egyszerre.

Kövess Minket!



Gamer szótár