Ki nem találnád ki tér vissza a Matt Reeves féle The Batman 2-ben

Ki nem találnád ki tér vissza a Matt Reeves féle The Batman 2-ben

Egy sejtelmes válaszból úgy tűnik, hogy az első rész végén feltűnő gonosztevő az.

A Vanity Fairnek adott interjújában Barry Keoghan egyáltalán nem tagadta le, hogy szerephez jut-e Matt Reeves The Batman: Part II című filmjében, sőt, az egyik gesztusa épp az ellenkezőjéről árulkodik.

Ezeket olvastad már?

Keoghan eredetileg az ETalk beszélgetős műsorában említette meg, hogy kitudja mi történhet még meg a 2022-es Batman folytatásában. Amikor a visszatéréséről kérdezték, a válasza gyakorlatilag mindent elmondott azzal, hogy nem is mondott vele igazán semmit. Így kell ezt titokban tartani, Barry.

„Erről nem igazán mondhatok semmit. Izgalmas lenne, nem igaz? Látni, ahogy Joker újra életre kel. A mosolyom mindent elárul, érted, mire gondolok?”

Keoghan a The Batman végén került képernyőre, mint egy névtelen arkhami fogoly, aki Rébusszal (Paul Dano által alakított Riddler) diskurál, de elég gyorsan világossá válik, hogy ő a Joker. Azóta is pletykálnak róla, hogy sokkal nagyobb szerepet kaphatna a folytatásban. De egyelőre csak az tűnik biztosnak, hogy a második felvonásban várhatóan visszatér Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Andy Serkis, Jeffrey Wright és Colin Farrell is. Megjegyzendő, csak úgy, mint a Mindörökké Batmanben, Dick Grayson, azaz Robin most is csatlakozhat a stábhoz, de ezzel kapcsolatban sem erősítettek még meg semmit.

A Denevérember új kalandját rendkívül jól fogadták a rajongók, hiszen a közel 3 órás film 369,3 millió dolláros bevételt hozott az Egyesült Államokban, és további 401,6 millió dollárt termelt a világ többi részén. Ezen kívül a kritikusok is pozitívan nyilatkoztak a produkcióról:

„A Batman több, mint 150 kritikus top 10-es listáján szerepelt, ezzel a 2022-es év 11. legtöbbet idézett filmjévé vált.”

A legutóbbi hírek szerint The Batman második felvonásának forgatásai 2024 augusztusában startolnak el, és így a terveket tekintve 2025. október 3-án kerülne a mozikba.

Kövess Minket!



Gamer szótár