Magyarországról is élőben követheted majd a 2024-es Oscar-gálát

Magyarországról is élőben követheted majd a 2024-es Oscar-gálát

Kevesebb, mint 3 hét és jön a 2024-es Oscar-gála!

A 2022-es Oscar-gálára még biztosan emlékeztek. Akkor történt ugyanis a híres pofon, amikor Will Smith egyszerűen felsétált a színpadra és lekevert egy óriásit Chris Rocknak, aki éppen Smith feleségével próbált poénkodni. A tavaly gála már jóval békésebb volt, leginkább arról emlékezhetünk rá, hogy a sokak által már évekkel ezelőtt leírt Brendan Faser óriási erőre kapott és az A bálnában nyújtott alakításáért díjat kapott.

Március 10-én kerül megrendezésre a 96. Oscar-gála, amit Magyarországról is élőben követhetsz majd, hála a Disney+-nak! A 2024-es jelölések már ismerjük, azokat a néhány sorral lejjebb található cikkben foglaltuk össze, ahogy azt is, hogy miért korbácsolt máris óriási hullámokat az idei Oscar-gála.

Magyarországon a Disney+ közvetíti élőben a 96. Oscar-gálát március 10-én. A stream a vörös szőnyeges közvetítéssel kezdődik 23:30-kor, a díjátadó pedig éjfélkor indul. 

Az Emmy-díjas talkshow műsorvezető és producer, Jimmy Kimmel negyedik alkalommal tér vissza az élő show műsorvezetőjeként. A gála showrunnere és executive producere Raj Kapoor, Molly McNearney és Katy Mullan pedig szintén executive producerek. A televíziós közvetítés rendezője Hamish Hamilton.

Kövess Minket!



Gamer szótár