Mark Wahlberg végre elárulta, lesz-e folytatása az Uncharted mozifilmnek

Mark Wahlberg végre elárulta, lesz-e folytatása az Uncharted mozifilmnek

Nincs mese, egy színésznek minden tőle telhetőt meg kell tennie a film érdekében.

Mark Wahlberg a lehető legjobb hírrel szolgált az Uncharted rajongóknak, bár egyelőre azért még nem kell rohanni jegyet váltani a következő mozifilmre. A 2022-es videójáték-adaptáció Nathan Drake egyik fiatalkori kalandját örökítette meg, miközben segíteni próbált Victor Sullivannek megtalálni Magellán kincseit. A filmben Wahlberg mellett Tom Holland, Antonio Banderas, Sophia Ali, Tati Gabrielle és Steven Waddington is szerepet kapott. Egyelőre viszont semmilyen hivatalos információ nincs arról, hogy tervezik-e a folytatást Hollywoodban.

Ezeket olvastad már?

Most egy exkluzív interjú során azonban Wahlberg nagyon felcsigázta a közönséget, mert a színész azt mondta, hogy felhívták őt a stúdiótól méghozzá azzal az üzenettel, hogy kezdje el növeszteni a bajúszát, mert a forgatókönyv elkészült. Wahlberg a jelek szerint nem sokat tudott az Uncharted második részéről, de úgy tűnik minden a legnagyobb rendben van vele:

„Igazából felhívtak, hogy összeállt a forgatókönyv. Én szerintem nem tudok igazit növeszteni, de közölték: 'Kezdj el bajuszt növeszteni, mert eltart egy darabig.' Kíváncsi lennék, milyen lesz a történet, és hova vezet ez a kaland. De már most izgatott vagyok, és tudom, hogy a közönség nagyon szerette az első részt, szóval majd meglátjuk mi sül ki belőle.”

Ahogy Wahlberg is utalt rá, a közönség jól fogadta az első Uncharted-filmet. A 2022-es bemutatóját követően a film több, mint 407 millió dolláros bevételre tett szert. Kritikailag persze azért nem volt minden a legnagyobb rendben, főleg, hogy a Rotten Tomatoes oldalán a mai napig 40%-on áll az újságírók értékelései alapján – míg a felhasználók 90%-ot adtak rá.

Ettől függetlenül lehet, hogy nem árt még némi fenntartással kezelni Wahlberg mondandóját, mert például a másik projektje, a The Six Billion Dollar Man nemrég azzal került a címlapokra, hogy nem kapott támogatást, ami ellentmondott a színész korábbi optimizmusának, hiszen decemberben tett egy olyan nyilatkozatot, amely erősen utalt arra, hogy hamarosan zöld utat kaphat a produkció. Az Uncharted 2 esetében sem történt még meg semmiféle hivatalos bejelentés. A stáblista utáni jelenet persze nyitva hagyta a lehetőséget egy esetleges folytatásra, de még semmi sincs kőbe vésve, bár a megkeresés valószínűleg azt jelzi, hogy előbb-utóbb nekilátnak majd a második résznek is – és megpillanthatjuk a nagyvásznon végre a bajszos Sully-t.

Kövess Minket!



Gamer szótár