El tudnád képzelni Jack Blacket Disney hercegnőként? Mert mi igen

El tudnád képzelni Jack Blacket Disney hercegnőként? Mert mi igen

Nyugi, mi sem akartuk elképzelni, erre mégis itt van Jack Black Moanaként, Elzaként vagy éppen Hamupipőkeként.

Általában azért teszünk fel kérdéseket, hogy válaszokat kapjunk rájuk. Azonban a mesterséges intelligencia korában nem vagyunk benne biztosak, hogy mindent szeretnénk tudni, látni, amit az internet meg az algoritmusok képesek kihányni magukból. Bár ez már nem választás kérdése. Mert ha mi ugyan nem is akarjuk a világmindenség összes permutációját szemügyre venni, valaki mindig lesz annyira elborult, hogy bepötyögjön a kedvenc AI alkalmazásába valamit, ami nélkül valószínűleg boldogan meglennénk. Ugyanúgy igaz ez a fekete nácikra, mint a Disney hercegnőként tündöklő Jack Blackre.

Az Instagramon the_ai_dreams néven futó oldal alkotója jóval bátrabb volt nálunk. Ő ugyanis feltette a kérdést, hogy hogyan festene a Jumanji, a Super Mario és a Kung Fu Panda filmek sztárja, ha legközelebb mondjuk nem az élőszereplős Minecraftot vállalta volna el, hanem valamelyik Disney remake-et. A végeredmény pedig, nos... Egyszerre lenyűgöző és félelmetes.

Ezeket olvastad már?

Mármint félreértés ne essék, az AI remek munkát végzett az alábbi galériánkban is látható képekkel – egynémelyik egészen vicces, jópofa. De egészen biztosak vagyunk abban is, hogy néhány gyerekkort örökre tönkretesz majd, ha végiglapozzátok őket.

De inkább ne szaporítsuk tovább a szót. Íme Jack Black mint Moana:

Kattints a képre a galériáért!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN