Egy Team Fortress 2 játékos skinekre cserélte a kutyáját

Egy Team Fortress 2 játékos skinekre cserélte a kutyáját

Van ebben a történetben még egy csavar, ami miatt egy fokkal talán érthetőbbé válik a szituáció.

Az online játékokban történő kereskedelem mindig is érdekes volt. Elég csak megnézni, hogy néha mekkora összegekkel dobálóznak a Counter-Strike-ban. De azért az egy fokkal ritkább, hogy konkrétan élőlényeket vált be valaki skinekre, tárgyakra. A CS2-es közösség ezzel az eredménnyel még nem büszkélkedhet. Azonban a Team Fortress 2 játékosbázisa sajnos vagy nem sajnos, már igen. Ugyanis nemrég két jóbarát egy kutyát is belevett a bizniszébe, ezzel sokakat magukra haragítva – írja a PC Gamer.

A sztori onnan indult, hogy egy SirDapper nevű Twitter/X-felhasználó közzétette, hogy volt egy csere a Team Fortress 2-ben, aminek a része volt a család kutyája is. Az állatot 450 kulcsra becsülték fel a felek, azaz kb. 740 dollárra (266 ezer forintra). A 10 éven át hűséges barátból így egy adag pixel vált, ami elég borzalmasan hangzik. Azonban van ebben a történetben még egy csavar, ami miatt egy fokkal talán érthetőbbé válik a szituáció.

Ezeket olvastad már?

Ugyanis OZest és Gummy Team Fortress 2-es cseréje során a kutya nem azért került a képbe, mert annyira kellett előbbinek néhány skin, hogy hajlandó volt megválni a kis kedvencétől. Tény és való, hogy a kutya tényleg Gummyhoz került végül, de nem a skinek miatt. OZest egyszerűen nem tudta megfelelően a gondját viselni a Sky nevű háziállatnak, miután a szülei elköltöztek. Ezt követően Gummy többször is segített neki ebben, például úgy, hogy rövidebb-hosszabb időszakokon át ő vigyázott a kutyára.

Szóval OZestet elsősorban az vezérelte, hogy jobb sorsa lehessen Sky-nak. Mivel a kutya és Gummy nagyon jól kijöttek egymással, OZest megkérdezte a haverját, hogy szeretné-e befogadni az ebet. Tehát amíg a kontextusból kiragadva úgy tűnhet a sztori, mintha két szívtelen skinrajongó életekkel üzletelne, valójában csak annyi történt, hogy miután már egyezkedtek a kutyával és a skinekkel kapcsolatban is, poénkodtak egy sort Team Fortress 2-es csere zsargonba csomagolva. A teljes beszélgetés egyékbént ITT és ITT olvasható angolul, ha érdekel.

Kövess Minket!



Gamer szótár