Marvel Kapitány nagy gamer, de nem találod ki melyik a kedvenc játéka

Marvel Kapitány nagy gamer, de nem találod ki melyik a kedvenc játéka

Brie Larsonról jó néhány dolog elmondható: Oscar-díjas például, emellett az MCU – nem feltétlenül ünnepelt – sztárja, és amit talán még kevesebben tudnak, nagy játékos is.

Bár ez utóbbit azért nem kell annyira véresen komolyan venni, de ennek ellenére a színésznő tényleg imádja a videójátékokat, különösen Nintendo címeit. Erről sokat mesélt a YouTube-csatornáján is, amelyet azzal indított útjára, hogy bemutatta az Animal Crossing: New Horizons-t még 2020-ban.

Ezért nem volt meglepő, hogy meghívta őt is a cég a közelgő Princess Peach: Showtime! bemutatójára. Itt kapták mikrofonvégre és elcsevegtek vele a videójátékos múltjáról.

„Nem hiszem, hogy valaha is volt olyan időszak, amikor videójátékok nélkül léteztem, szóval mondhatni kisbaba koromtól kezdve gamer vagyok. Mindig volt otthon egy Nintendo konzol. A legkorábbi emlékeimben kutatva próbálom kitalálni melyek voltak az első játékaim. Volt Super Mario, Kis hableány, meg valamiféle röplabdajátékunk és persze a Duck Hunt.”

Ezeket olvastad már?

Bár Larson már jó ideje nem lépett be a New Horizons-be, régóta rajong az Animal Crossingért. A színésznő felidézett néhány különösen meghatározó emléket, és azt mondta, hogy a sorozat első felvonása, amely 2001-ben jelent meg GameCube-ra, volt az első olyan játék, amelyben sokat versenyzett a nővérével.

„Ez volt az, amelyikben anyukámnak valódi szabályokat kellett hoznia, például, hogy be kell fejezned a házi feladatodat, és csak utána játszhatsz, mert annyira beleéltük magunkat, ellentétben minden más játékkal abban az időben.” - emlékezett vissza.

De az abszolút kedvence a The Legend of Zelda: Breath of the Wild. A folytatás pedig, a Tears of the Kingdom még jobban be tudta szippantani a színésznőt, de azt még be kell fejeznie.

„Tényleg nem sietem el, nem az a célom, hogy végigrohanjak rajta. Sok időt szánok rá, mert annyira szeretem.” – mondja a Tears of the Kingdomról.

És mint minden jó Nintendo játékosnak, neki is nagyon tetszik a Smash Bros. és a Mario Kart is. Az előbbi esetében általában Zero Suit Samus-t választja – aki miatt még a Nintendót is megkérte, hogy a Metroid film kapcsán, hogy adják neki Samus szerepét –, de időnként Kirbyvel és Pikachuval is próbálkozik. A Mario Kartban pedig egyértelműen Luigi a favorit – még akkor is, ha gyerekkorában "megijedt" a Luigi's Mansion-tól.

Larson azonban kitért a bemutató igazi sztárjára: Peach hercegnőre is. Sőt, amikor megkérdezték, hogy melyik Nintendo-karakter kaphatna legközelebb saját játékot, játékosan visszavágott:

„Csak erről fogtok beszélni? Miért nem beszélünk Peach-ről? Peach. Peach 2. Peach 3. Persze, hogy akarok egy trilógiát vele.

Én tényleg csak Peach-nek drukkolok. Egész életemben figyeltem őt, és mindig is tudtam, hogy sokkal több van benne, mint amit mutat magából. Csak várt egy kicsit, hogy megmutathassa ezt, és most tessék, itt van az imádnivaló kis barátnőjével.”

Borítókép forrása: hollywoodreporter.com

Kövess Minket!



Gamer szótár