Nick Offerman alaposan beolvasott a The Last of Us homofób nézőinek

Nick Offerman alaposan beolvasott a The Last of Us homofób nézőinek

Elege lett, hogy sokan egyetlen rész miatt támadják a sorozatot.

Nick Offerman nyerte el a legjobb mellékszereplőnek járó díjat egy új forgatókönyv alapján készült szériában nyújtott alakításért a 2024-es Independent Spirit Awards díjátadón, köszönhetően az HBO The Last of Us című sorozatában Bill szerepének. Köszönőbeszéde során Offerman nem bírta megállni, hogy ne vegye célba az adaptáció azon rajongóit, akik homofób kommentekkel bombázták őt, miután a Long, Long Time című epizódja először adásba került, mivel annak középpontjában egy meleg szerelmi történet állt.

„Köszönöm szépen. Megdöbbentő, hogy egyáltalán szóba jött a nevem ebben a kategóriában. Köszönöm az HBO-nak, hogy volt mersze részt venni ebben a valóban független történetmesélési hagyományban. Az olyan sztorikban, amelyek felszínre hozzák a homofób gyűlöletet, és azt kérdezik tőlünk: Miért kellett meleg történetet csinálni belőle? Mi meg azt válaszoljuk: 'Mert ilyen kérdéseket tesztek fel. Ez nem egy meleg történet, ez egy szerelmi történet, ti seggfejek!”

Ezeket olvastad már?

A színész megjegyzése hatalmas tapsot kapott a Spirit Awards közönségétől. Egyébként nem ez az első elismerés, amit átvehetett, hiszen a The Last of Us-ban Billként nyújtott alakításáért az év elején Emmy-díjat is kapott a legjobb drámasorozat vendégszereplőjeként.

Offerman Murray Bartlett mellett játszott a "Long, Long Time" című epizódban, amely a videójáték-adaptáció fő cselekményétől elszakadva a két férfi 20 éven át tartó szerelmi történetét állította középpontba, mialatt a világ körülöttük egy egyre terjedő zombivírus közepette káoszba süllyed. Az epizód nagyon sok kritikusnak tetszett, de ez nem akadályozta meg a homofób trollokat abban, hogy a sorozatot egy meleg románc bemutatása miatt támadják.

Mindenesetre ez a pár a showrunner szerint biztosan nem tér vissza, de kitudja mit terveznek még a második évadban Craig Mazinék, amelynek a forgatása már elstartolt, és olyan karakterekkel bővült a stáb, mint Isabela Merced (Dina), Young Mazino (Jesse) és Kaitlyn Dever (Abby).

Kövess Minket!