A Mandalóri főszereplője nem biztos, hogy benne lesz a mozifilmben

A Mandalóri főszereplője nem biztos, hogy benne lesz a mozifilmben

Nagy érvágás lenne, de talán ezt még meg is tudják oldani gond nélkül a Disney-nél.

Nemcsak a Gladiátor folytatásában – ami még elvileg idén befut a mozikba, bár jelenleg nem sokat tudni a projektről – és a The Last of Us második évadában kapott szerepet, de nemrég bejelentették, hogy ő lesz a Marvel Studios új Fantasztikus Négyesének főszereplője is, ugyanis ő fogja alakítani Reed Richardsot/Mr. Fantasticot a 2025-ös filmben.

Ezeket olvastad már?

Pedro Pascalnak nem ez az egyletlen olyan alkotása, amely a Disney égisze alatt készül el, hiszen 2019 óta ő volt a The Mandalorian címszereplője is. Igaz sosem vette le a sisakját, és elmondása szerint voltak olyan epizódok, amikor beugrottak a helyére, mert egyszerűen más produkciók forgatásai ütköztek a sorozattal, ennek ellenére azt lehet mondani, hogy nagy szerepet játszott a Star Wars széria sikerében, mégha ez furán hangzik is.

Az év elején jelentette be a Lucasfilm, hogy nem csak a sorozatot folytatják, de egy mozifilmet is tető alá hoznak Mando és Grogu történetéből, melynek a rendezője nem más lesz, mint Jon Favreau. A további jó hír az, hogy a forgatásoknak még idén nekilátnak, mert azt szeretnék, ha 2025-ben már beülhetnének rá a rajongók.

The Mandalorian: Lesz 4. évad és a mozifilmet is megkapjuk?

Egy álom válna valóra, ha tényleg ezt tervezné a Disney!

Pascal viszont rettentő elfoglalttá vált az utóbbi időben, és az újdonsült szerepei miatt még egyelőre nem tudni, hogy egyáltalán ismét magára öltheti-e a híres galaktikus fejvadász jelmezét. Természetesen rengetegen azt szeretnék, ha Din Djarint ő maga játszaná és újra összeállna a kis Groguval, de jelen állás szerint simán megtörténhet, hogy nem sikerül úgy időzíteni a terveket.

Sokat várnak a fejesek a Mandalorian & Grogutól, tekintve, hogy az utolsó évadát közel sem fogadták olyan jól a nézők, mint az első kettőt, és sokan panaszkodtak, mert szerintünk felhígult a széria.

Kövess Minket!