The Mandalorian: Lesz 4. évad és a mozifilmet is megkapjuk?

The Mandalorian: Lesz 4. évad és a mozifilmet is megkapjuk?

Egy álom válna valóra, ha tényleg ezt tervezné a Disney!

Néhány napja érkezett a hír, miszerint a közönségkedvenc The Mandalorian nem sorozatként, hanem mozifilmként ér majd véget. Bizony, Din Djarin és Grogu kalandjai végre eljutnak a mozikba is, az egyelőre a The Mandalorian & Grogu címre hallgató produkció lesz az első Star Wars-film, a Skywalker kora óta. Azt már tudjuk, hogy Jon Favreau rendezi a filmet, azt viszont nem, hogy mi lesz így a sorozattal? Lesz még negyedik évad aztán a mozifilm? Hogy fog ez beleférni időben?

Bár hivatalos választ még nem kaptunk, a bennfentes szivárogtatók szerint a Disney tető alá hozza majd a The Mandalorian negyedik szezonját, ami a megszokott 8 helyett pusztán 6 epizódos lesz, a nagy finálé pedig maga a mozifilm lesz. Életképes tervnek tűnik, csak aztán ne jöjjön be a képbe még több sztrájk, ami még tovább késleltetné a munkálatokat. Pedro Pascal már így is ott tart, hogy bizonyos filmek kedvéért, ki kell lépnie más produkciókból.

A The Mandalorian mozifilm után pedig már csak egyetlen vágyunk van, jöjjön egy The Mandalorian videójáték is, ami legalább annyira színvonalas, mint a Jedi: Fallen Order és a Survivor. Korábban a rajongók össze is raktak már néhány koncepcióképet, hát mi tagadás, mi azonnal játszanak ezt a játékot!

Kövess Minket!



Gamer szótár