Star Wars: Mindig is egy The Mandalorian-játékra vágytál? - Hát íme!

Star Wars: Mindig is egy The Mandalorian-játékra vágytál? - Hát íme!

A Mandalorian az egyik legjobb alkotás, ami az utóbbi években a franchise részeként megjelent, nagyon örülnénk, ha játék is készülne vele.

Egy egészen elképesztő tweet került ki az internetre, a méghozzá az EA DICE egyik művésze jóvoltából, aki elképzelte, hogy milyen is lenne egy Mandalorian-játék. Már a gondolat is fantasztikus. Az utóbbi időben elhalmozzák a rajongókat remek Csillagok háborúja-címekkel, legutóbb például a Star Wars Jedi: Survivorrel. Ám ennek is készül a harmadik része, nagyon várjuk a Ubisoft Outlaws nevű programját is, de ezen kívül is van még olyan projekt, aminek zajlik a fejlesztése. Közben készülnek a filmek is és fut a Mandalorian sorozat is, amelynek harmadik évadát tavasszal mutatták be.

Jó tehát most rajongónak lenni (a pénztárcájának kevésbé), ennek ellenére két kézzel kapkodnánk egy esetleges The Mandalorian-játék után. A történet is nagyjából adott, de nem nagy kihívás továbbiakat kitalálni, a karakterek zseniálisak, és maga a főszereplő is fantasztikus.

A The Mandalorian-játék koncepcióképeiért kattints a fenti képre!

Ezeket olvastad már?

Ráadásul a képek is fantasztikusan mutatnak, kár, hogy csak koncepció, és csupán gyakorlás végett készültek egy olyan játékhoz, ami nem létezik. Pedig a Battlefieldet is készítő DICE akár csinálhatna is Csillagok háborúja-programot, hiszen most már évek óta hozzájuk tartozik a Star Wars Battlefront is, tehát a tapasztalat meglenne.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár