Hirdetés

Minden Star Wars játék, amiken ezekben a percekben is dolgoznak

Az Erő legyen mindenkivel, ha ezeket így egyszerre kapnánk meg!

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Merész tervekről ejtett szó a Disney mostanság. Videojátékos frontos azt szeretnék, hogy hathavonta elő tudjanak rukkolni valami újjal, ami nem csak elsőre, de még másodjára is elég hihetetlennek és megvalósíthatatlannak tűnik.

Sok Star Wars játékon dolgoznak most, az tény, de hathavonta jelenleg biztosan nem tudnak majd megjelentetni új programokat és azt sem tudjuk még, hogy egyáltalán érdemes-e nekik. Inkább a minőség, mintsem a mennyiség hívei vagyunk, így azokkal a játékokkal is bőven megelégszünk, amiken még most dolgoznak, Sőt, így is rengeteg Star Wars program készül, lássuk is, hogy milyenek.

Star Wars: Eclipse

Nem mondhatnánk, hogy a Quantic Dream futószalagon gyártja a játékokat, de ez nem is baj. Inkább minőségi, de ritka programokat rakjanak le elénk, mintsem sokat de rosszat. Reméljük, hogy az Eclipse is hozza majd a cégtől elvárt és megszokott szintet. Ha így lesz, akkor aligha panaszkodhatunk majd a játékra, amiről egyelőre szinte semmi konkrétumot sem tudni, azon túl, hogy jó messze még a megjelenése.

Star Wars Jedi: Survivor

Számomra a valaha volt eddigi legjobb játék, az a 2019-es Star Wars Jedi: Fallen Order. Ha valaki nem elutasító a souls-like stílussal, akkor mindent megtalál abban a programban, amit csak egy Star Wars játékban találni szeretni. Éppen ezért, már tűnkön ülve várom a folytatást, amire ha minden jól megy, nem is kell már sokat várnunk.

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!