Te kiszúrtad a Star Wars: Andor 4. részének legnagyobb meglepetését?

Te kiszúrtad a Star Wars: Andor 4. részének legnagyobb meglepetését?

Izgalmas titkokat rejt a Star Wars: Andor 4. része.

Szeptember 21-én, három résszel debütált a Star Wars: Andor a Disney+ kínálatában, tegnap pedig már megjelent a 4. epizód is. Nem láttunk még olyan Star Wars sorozatot, mint ez! Az Andor egy teljesen más szemszögből közelíti meg a jól ismert világot, a hétköznapi emberek mindennapi életén keresztül próbálja bemutatni a Birodalom korai éveit és a Felkelés megszületését.

Igazán hangulatosak az eddigi részek, izgatottan várjuk, hogy miként folytatódik Cassian Andor története. Az epizódok debütálási dátumait itt találhatjátok.

A legfrissebb részt érdemes árgus szemekkel megnézni, akár többször is, hiszen kiszúrhatunk benne egy izgalmas meglepetést, egy óriási easter egget. A most következő sorok enyhén spoileresek, aki nem látta még a 4. részt, az inkább ne olvasson tovább, csak miután megnézte a friss epizódot.

Amikor a Coruscanton járunk, a Stellan Skarsgård által megformált Luthen Rael galériájában, néhány pillanat erejéig láthatunk egy érdekes páncélt az üzletben. Már önmagában azért is meg akadhat rajta a szemünk, mert elképesztően menőn mutat, de a Star Wars rajongók gamer felének más okból is érdekes ez a páncél.

Nem csalás, nem ámítás, ez szinte egy az egyben Starkiller páncélja a Star Wars The Force Unleashed játékból, amit akkor szerezhetünk meg, ha a sztori végén a sötét oldalt választjuk.

A játék nem része a jelenlegi Star Wars kánonnak, valószínűleg a sorozatban is megmagyaráznák, hogy ez egy ősi, elfeledett faj páncélja. Mi, játékosok azért pontosan tudjuk, hogy Starkiller is ilyet viselt a játékban, ami mindenképpen egy izgalmas kikacsintás a sorozat történetén túlra. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!