Nem egy, nem kettő, hanem három új Star Wars játékon dolgozik a Respawn

Nem egy, nem kettő, hanem három új Star Wars játékon dolgozik a Respawn

Ennél jobb hír nem is kell már mára!

Derült égből villámcsapásként jött a hír az új Star Wars játékok felől, igaz ha minden új gamer hír ilyen örömteli lenne, akkor kérjük azt a fene nagy vihart és jöjjenek a villámok nyugodtan. Megszólalt az EA és a Respawn, bejelentették, hogy egy időben három különböző Star Wars játékon is dolgoznak, ráadásul három különböző stílusban.

Az első a legkevésbé meglepő, a Respawn tovább bővíti a Star Wars Jedi: Fallen Order univerzumot. Ennek a játéknak a létezéséről már korábban is hallottunk, de még mindig nem tudjuk pontosan mi is az. Kézenfekvő lenne a Fallen Order 2, de ezt már korábban boncolgattuk és nem biztos, hogy számozott folytatás lesz. Erre utal az is, hogy a most kiadott közleményben már szó sincs Fallen Order 2-ről, csupán a Star Wars Jedi széria folytatásáról. Akárhogyis, mi izgatottan várjuk.

Akárcsak azt az új FPS-t, amiről szintén most rántották le a leplet. Sajnos részleteket nem árultak el, bármilyen korszakban, bármilyen sztorit felölelhet a játék, egy a biztos, hogy a Respawn kezei alatt készül és FPS lesz.

Végül, de nem utolsó sorban, egy harmadik játék is formálódik a színfalak mögött. A Respawn csapata szorosan együttműködik a pár napja XCOM és Civilization veteránokból frissen alakult Bit Reactor csapatával, közösen pedig egy új stratégiai játékon dolgoznak a Star Wars világában. Sajnos részleteket erről sem árultak még el.

A Star Wars Jedi következő része akár még idén is megjelenhet egyes tippek szerint, a másik két cím viszont valószínűleg még a jövő zenéje és megjelenésükre még minimum 2023-ig várnunk kell majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!