Amerika Kapitány és Fekete Párduc főszereplésével mutatkozott be az új Marvel játék

Amerika Kapitány és Fekete Párduc főszereplésével mutatkozott be az új Marvel játék

Négy hős, két világ, egy háború!

Tegnap végre elkezdődött a 2022-es D23, a Disney saját expója, ahol filmes és persze gaming fronton is temérdek bejelentésre, ízelítőre, előzetesre számítunk. Az estét a Disney Showcase nyitotta, ahol a játékoké volt a főszerep, sajnos inkább kevesebb, mintsem több sikerrel. Nagyon rövid és még annál is unalmasabb műsort pakolt össze a Disney, amiből sok-sok projekt hiányzott (Marvel's Spider-Man 2, az EA pletykált Vasember játéka), melyekről reméljük, hogy a hétvége egy másik pillanatában hallhatunk majd többet.

Pár érdekesség azért így is belefért az alig több, mint 20 perces bemutatóba. A prímet egyértelműen Amy Hennig (Legacy of Kain: Soul Reaver, Uncharted) legújabb játéka vitte, az egyelőre még cím nélküli új Marvel kaland!

Ahogy az néhány órával a premier előtt kiszivárgott, tényleg egy második világháborús programról van szó, amiben a főszerepeket Amerika Kapitányra és a Fekete Párducra (T'Challa nagyapja lesz a Párduc) osztották. Nem lesznek azonban egyedül, csatlakozik majd hozzájuk Gabriel Jones, egy katona és a vakandai Nanali, egy kém.

Ők négyen lesznek a játszható karaktereink a játékban, de nem co-opban. A program nem co-op játék, az egyes karaktereket a sztori különböző pontjain irányíthatjuk majd, úgy Párizsban, ahogy Vakandában is.

Ennél többet azonban nem árultak el. A videó alapján nyilván fontos szerepe lesz majd a Hydrának, de hogy pontosan miként, az egyelőre rejtély. Ahogy maga a cím, a platformok és a megjelenés is ismeretlen még, de az biztos, hogy jó kezekben van a játék. Ha van csapat, ami minőségi singleplayer Marvel játékot adhat a közösségnek, akkor a Skydance Media Amy Hennig vezetésével az!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!