Úgy tűnik még sem késik a KOTOR-remake, csak fejlesztőt váltott

Úgy tűnik még sem késik a KOTOR-remake, csak fejlesztőt váltott

Ha csak egy kívánságunk lehet az év hátralévő részére, akkor szeretnénk játszani a KOTOR-remake-kel.

Bár több Star Wars játék is készül, például a Jedi: Survivor vagy a Ubisoft rejtélyes Star Wars-játéka, talán a legjobban várt cím egy 20 éves játék újraalkotott változata, a Star Wars: Knights of the Old Republic remake. 2021 szeptembere óta tudjuk, hogy a projekt készül, kaptunk is egy rövid, ám annál hangulatosabb előzetest, de azóta semmi. Néhány hete tört meg a csönd, amikor egyes források azt állították, hogy a projekt csúszik, méghozzá éveket és jó eséllyel csak 2025-ben jelenhet meg a játék.

Ezt azóta sem erősítették még. Sőt! Most olyan hírek érkeztek a jogtulajdonos Embracer Group felől, melyek szerint a játék még időben van, szó sincs csúszásról, pusztán menesztették a régi fejlesztőket és egy új csapat vette át a helyüket. Hogy kik, azt nem tudni, de erős tipp lehet a Saber Interactive, akik egyébként is besegítettek az Aspyrnak a fejlesztésben.

Bízzunk benne, hogy tényleg így van. Nyakunkon a Gamescom, a legendás show 2022-es felvonása jövő héten kezdődik és ki tudja, kis szerencsével talán a Star Wars: Knights of the Old Republic is felbukkan majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!