Esport1 Podcast – Mit várhatunk a jövőheti Gamescomtól?

Esport1 Podcast – Mit várhatunk a jövőheti Gamescomtól?

Jövő héten Gamescom, mi pedig azt találgattuk, hogy miket jelenthetnek be a stúdiók.

Nem múlhat el hét Esport1 Podcast nélkül, így már meg is hallgathatjátok a széria legújabb epizódját! Ezúttal az előttünk álló, egyben 2022 egyik legfontosabb gamer-eseményére koncentráltunk, a jövő héten kezdődő 2022-es Gamescomra.

A COVID-19 alaposan ellehetetlenítette a különböző gamer expókat, bemutatókat, összejöveteleket. Egyelőre úgy tűnik, hogy az E3 járt a legrosszabbul, hiszen a neves rendezvény már sokadik éve marad el és még koránt sem biztos a jövője. Persze az E3 ezer sebből vérzett már a koronavírus előtt is. Legnagyobb kihívója, a Gamescom viszont nem csak, hogy köszöni jól van, de már rögtön idén megrendezésre kerül, augusztus 24. és 28. között.

Persze a vírushelyzet még nem múlt el, a szervezőknek és a kilátogatóknak tartaniuk kell magukat a helyszíni szabályozásokhoz és valószínűleg lesznek fejlesztők, akik el sem mennek a rendezvényre. A felhozatal azonban már így is bőséges és izgalmas!

Kíváncsian várjuk például, hogy mit láthatunk és hallhatunk majd a Starfieldről, az új Call of Duty-ról, az Assassin's Creed jövőjéről vagy éppen a Rick & Morty készítőinek elborult játékáról, a High on Life-ról. Ez persze csak töredéke azoknak a játékoknak, melyekről hallani szeretnénk a Gamescomon, ha kíváncsi vagy minden titkos tippünkre és minden esetlegesen a rendezvényen felbukkanó játékra, akkor hallgasd meg podcastunk legújabb epizódját, ahol munkatársaimmal, Debreceni "Tzeus" Péterrel és Fényes "Heldeus" Mihállyal pont ezekről beszélgettünk.

Hallgasd meg a Spotify-on!

Ha szeretnétek még több adást meghallgatni, akkor mindenképpen keressétek fel az Esport1 podcast saját oldalát, ahol különböző témák várnak titeket!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!