Hirdetés

Továbbra is lesznek Call of Duty játékok PS-en, állítja a Microsoft

Ha megtörténne az exkluzivitás bejelentése, te vásárolnál csak azért Xboxot, mert PS-en már nincs Call of Duty?

Hirdetés

Amióta a Microsoft bejelentette az Activison-Blizzard felvásárlását, a játékosokat egy fontos kérdés mozgatja, mi lesz a Call of Duty sorsa? Vajon a CoD Xbox és PC exkluzív lesz? Vajon a Sony és a PlayStation elveszíti a világ legprofitálóbb FPS-szériáját?

Újabban azt hallani, hogy a Sony pontosan ettől fél. Mi lesz, ha egyszerűen nem jutnak majd CoD-hoz, mi lesz, ha ez nem csak azt jelenti majd, hogy elesnek a CoD-eladások jelentős részétől, de még talán azt is, hogy a játékosok a CoD miatt átpártolnak majd az Xbox konzolok oldalára?

Bármennyire is szépítik a dolgot, erre jókora esély van, még akkor is, ha ezt jelenleg maga a Microsoft is tagadja. A cég újfent azt mondta, hogy nem tervezik exkluzív szériává varázsolni a Call of Duty-t, az ugyanúgy elérhető lesz a Sony konzoljain is, azok után is, hogy végbement az Activision-Blizzard felvásárlása.

Ezt olvastad már?

Afelől azonban kétségünk se legyen, hogy ezt nem puszta jófejségből teszi a Microsoft. Minden joguk meg lenne arra, hogy kisajátítsák a Call of Duty játékokat, ha ezt nem teszik majd meg, akkor valószínűleg jó sok pénzzel csapolták meg a Sony pénztárcáját.

Néhány hét van már csak hátra a a 2022-es Call of Duty Modern Warfare 2 megjelenéséig, ami még biztosan játszható lesz PS5-ön is. Utáni viszont izgalmas időszak következik, lehet, hogy 2023-ban nem is lesz új CoD és ki tudja addig miben sikerül még megegyeznie a Microsoftnak és a Sony-nak a széria jövőjét illetően.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!



Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Gaming - Minden, amit a munkavállalóknak tudniuk kell, mielőtt használni kezdik a ChatGPT-t

Az elmúlt hónapok során felerősödtek a mesterséges intelligenciát (AI) alkalmazó eszközökről szóló viták. Mivel segítségükkel növelhető a produktivitás és használatuk időt takaríthat meg, sok munkavállaló beépítette ezen eszközök alkalmazását a mindennapi munkafolyamatokba. Az ESET kiberbiztonsági kutatói szerint azonban mielőtt megpróbáljuk kihasználni az innovatív AI eszközök előnyeit, meg kell tanulnunk biztonságosan, adataink veszélyeztetése nélkül igénybe venni azokat.

Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés