Nem kevés új Assassin's Creed-játékra számíthatunk a jövőben

Nem kevés új Assassin's Creed-játékra számíthatunk a jövőben

Nem kevés bejelentést tett a Ubisoft, a következő Assassin's Creed-játékok kapcsán viszont kiszivárgott információk alapján szerezhettünk tudomást.

Számtalan, helyenként komoly bejelentést tett közzé a Ubisoft július 21-én. A sok bejelentés között pedig úgy tűnik, hogy a cég nagy fókuszt szeretne tenni az Assassin's Creed-sorozatra, értesülések szerint ugyanis párhuzamosan több projekten is dolgozik a fejlesztőgárda.

Azok számára, akik már ismerik a játék fejlesztési módszereit, talán annyira nem nagy meglepetés, a konkrétumokat tekintve viszont már annál inkább az lehet. Többek között például dolgoznak egy Assassin's Creed Red kódnevű projekten is, mely, ha minden igaz, az Infinity része lenne, és valószínűleg Japánban játszódna.

Az Infinity ettől függetlenül is könnyen össze tudja zavarni a rajongókat. Nem tiszták még a részletek, de egyre jobban tűnik úgy, hogy nem kevés opcióval és lehetőséggel fog majd megjelenni, és az évek során folyamatosan bővítik majd – ilyen kiegészítő lehet majd a Red is. Nem szabad azonban egy másik, korábbi pletykát sem elfelejteni, amely alapján az azték világba kalauzolna el minket a program, így arra is megvan az esély, hogy az Infinity része lesz.

A Red / Infinity programokon túl megkezdődtek a munkálatai egy kisebb, Rift című projektnek is, amely Baghdadban játszódna, míg egy Nexus kódnevű VR-játékot is piacra dobnának a jövőben. Kíváncsian várjuk, hogy végül mi lesz a valóság, és milyen új játékokkal bővül az Assassin's Creed-univerzum.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!