Éles vita alakult ki a következő Assassin's Creed játék kapcsán

Éles vita alakult ki a következő Assassin's Creed játék kapcsán

Egy bennfentes értesülésre alapozva szivároghatott ki, hogy hol játszódik a játék, de nincs ebben egyetértés a játékosok között.

Felsorolni se lenne egyszerű, hány helyszínt látogattunk már meg az Assassin's Creed-sorozat részeiben, ebbe pedig nem csak a fő sorozat játékai tartoznak bele, hanem a spinoff-játékok, a könyvek és képregények is. A következő játék kapcsán pedig már most megindultak a találgatások, az egyik ismert adatszivárogtató szerint az aztékokról fog szólni a történet.

Minderről ACG számolt be legelőször. Az adatszivárogtató a múltban több, később igaznak bizonyuló információt osztott már meg a Far Cry Primal kapcsán, így ezen bejegyzése is tekinthető megalapozottnak – de mivel pletykáról van szó, érdemes fenntartásokkal kezelni.

Redditen meg is indult erről a találgatás, illetve a beszélgetés, az egyik kommentelő szerint viszont nem igazak az értesülések. A következő játék szerinte ugyanis a Rift lesz, mely Irak fővárosában, Bagdadban játszódik majd, ezt követően fog majd megjelenni az Infinity, mely ugyan több kort is felölel, de ezek között nem lesz ott az azték világ. 

Az ő hozzászólása alapján így már az Infinity kapcsán is megindultak a tippelések, egyesek szerint a Római Birodalom, valamint egy ázsiai helyszín (India, vagy Japán) is valószínűsíthetően benne lesz a játékban. Addig viszont, amíg nem maga a Ubisoft számol be bármilyen fejleményről, érdemes ezeket a véleményeket, értesüléseket óvatosan kezelni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik helyszínnek örülnél a legjobban az említettek közül?