Gaming: Hatalmas Star Wars-játékon dolgozik a Ubisoft

Gaming: Hatalmas Star Wars-játékon dolgozik a Ubisoft

Tripla A-kategóriás Star Wars játékon dolgozik a Ubisoft, ehhez keresnek most munkatársakat.

Az Electronic Arts hosszú hónapokkal ezelőtt vesztette el az exkluzivitását a Star Wars-videójátékok kapcsán. Azóta már rengeteg hivatalos információ, és legalább kétszer ennyi pletyka került ki a netre a következő években érkező, a messzi, messzi galaxisba repítő programokkal kapcsolatban. Benne van a pakliban, hogy lesz majd egy Boba Fettet a középpontba helyező kaland, hogy felújítják a legendás FPS-t, a Star Wars: Dark Forcest, sőt valamikor elkészülhet a Skydance New Media és a Lucasfilm Games gondozásában egy interaktív történet. Ami egyelőre készpénznek vehető, az a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása, a Star Wars Jedi: Survivor, amely Cal Kestis történetét meséli tovább 2023 márciusában. Az elmúlt napokban beszállt Jabba házibulijába a Ubisoft is, akik már toborozzák a legénységet a legújabb nagy dobásuk fejlesztéséhez.

A fejlesztésért a Ubisoft Toronto, azon belül is a Massive Entertainment svéd fejlesztőcsapat felel, akik programozókat és projektmenedzsereket keresnek. Mindenképpen szükség van az extra erőforrásra, ugyanis a Ubisoft Torontónál lefoglalja a csapat egy jelentős részét a Splinter Cell remake, amelyet még 2021 decemberében jelentettek be hivatalosan.

Még találgatni is felesleges azzal kapcsolatban, hogy pontosan a Ubi-féle Star Wars-videójáték mikor jelenhet meg, ugyanis először össze kell rakni a fejlesztésért felelős csapatot, majd el kell kezdeni felépíteni a legapróbb elemektől a teljes programot. Ez egy tripla A-s játék esetében hosszú évek munkája, vagyis 2024-2025 előtt ne igazán reménykedjetek abban, hogy már pörgethetitek a következő grandiózus SW-t.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kinek a bőrébe bújnál szívesen?